فهرست محتوا
این مقاله درباره نقش نرم افزار CRM در صنایع غذایی اشاره دارد و به سوالات زیر پاسخ داده خواهد شد:
- نقش نرم افزار CRM برای صنایع غذایی چیست؟
- مزایا نرم افزار CRM برای صنایع غذایی چیست؟
- چگونه با نرم افزار CRM در صنایع غذایی می توان فرآیندهای کارآمد و دقیقی تهیه نمود؟
- پیشنیازهای تهیه فرایند های کارآمد و دقیق توسط نرم افزار CRM برای صنایع غذایی چیست؟
مشاغل مرتبط با صنایع غذایی باید برای افزایش سهم بازار خود در بازار رقابتی امروزه، بالاترین استانداردهای کیفیت را با مناسب ترین قیمت ممکن برای محصولات و خدمات خود فراهم کنند. افزایش دائم تقاضای بازار مستلزم مطابقت فرایندهای داخل سازمانی، خرید، تولید و فروش، با فرایندهای استاندارد است.
طرز تهیه فرایندهای کارآمد و دقیق با استفاده از نرم افزار CRM برای صنایع غذایی :
با مجله کسب و کار نرم افزار پارس ویتایگر همگام شوید.
نرم افزار CRM برای صنایع غذایی کمک می کند تا فرایندهای استاندارد شده و جامعی داشته باشند. تمام اطلاعاتی که در این صنعت بطور جداگانه ذخیره می شدند، اکنون در یک جا نگهداری شده، در نتیجه روند جستجو آسانتر و سریعتر انجام می شود و در نتیجه در وقت و هزینه های شرکت صرفه جویی چشمگیری می شود.
با استفاده از نرم افزار CRM کارمندان بخش فروش از اطلاعات ذخیره شده بصورت مرکزی بهره می برند و تیم فروش همواره اطلاعات کافی و بروزی داشته و می توانند مستقیماً از دستگاه های تلفن همراه خود به پایگاه داده داخل شرکت دسترسی داشته باشند.
در حقیقت وجود رابط های متفاوتی با سایر سیستم ها، مانند سیستم های ERP (برنامه ریزی منابع سازمانی) یا راه حل های صنعتی، به نرم افزار CRM برای صنایع غذایی این امکان را فراهم می آورد تا با چشم اندازهای سیستم موجود بصورت هماهنگ، یکپارچه سازی شود.
پیش نیاز های تهیه فرایندهای کارآمد و دقیق با استفاده از نرم افزار CRM برای صنایع غذایی:
داشبورد
مدیران و کارمندان بخش صنایع غذایی می توانند، به راحتی داشبورد نرم افزار CRM خود را به گونه ای تنظیم کنند که هر روز با روشن کردن کامپیوتر، لیست کارهای روزانه خود را مشاهده نمایند. در حقیقت شما می توانید صفحه اصلی نرم افزار خود را برای نمایش وظایف روزانه، قرار ملاقات ها و … سفارشی سازی کنید. همچنین می توانید در نرم افزار CRM جستجوی پیشرفته ای ایجاد کنید تا از طریق آن بتوان رکوردهای داده ها را بر اساس معیار خاصی فیلتر و نمایش دهد.
مدیریت وظایف
نرم افزار CRM به صنایع غذایی اجازه می دهد تا وظایف خود را بدون هیچ زحمتی مدیریت کنید. شما می توانید این وظایف را به دیگران محول کنید یا می توانید پیگیری هایی در این زمینه برای نظارت بر آن ها ایجاد کنید و تا تکمیل شدن این وظایف آنها را رصد نمایید. همچنین شما می توانید با استفاده از فیلتر پیشرفته وظایف را بر اساس تاریخ سررسید، فرد مسئول و … مرتب و نمایش دهید. ویژگی یادآوری، فرا رسیدن زمان وظایف را به شما اطلاع می دهد.
قرار ملاقات ها
ماژول تقویم در نرم افزار CRM به شما این امکان را می دهد تا تمام قرار ملاقات ها، رویدادها و تعطیلات را مشاهده و برای آن ها برنامه ریزی نمایید. شما می توانید تمامی موارد فوق را تقویم نرم افزار CRM بصورت روزانه، هفتگی یا ماهیانه این تقویم را مشاهده نمایید. یک ویژگی بسیار پر کاربرد ماژول تقویم، “تقویم مشترک” است.
ماژول تقویم مشترک در نرم افزار CRM به شما کمک می کند تا بتوانید به راحتی بدون اینکه با کارمندان تماس گرفته و آنها را از زمان برگزاری یک جلسه یا قرار ملاقات مطلع سازید، و از طریق نرم افزار CRM برنامه ها را به آنها اطلاع دهید.
بعنوان نمونه با استفاده از ماژول تقویم نرم افزار CRM می توانید به سرعت اتاق جلسه های خالی، پروژکتورها یا وسایل مورد نیاز برای برگزاری جلسات را پیدا و آنها را به قرار ملاقات ها اضافه نمایید.
مدیریت اسناد
نرم افزار CRM برای صنایع غذایی این امکان را فراهم می آورد تا اسناد مختلفی ( ورد، اکسل، پی دی اف، ایمیل ، فایل های گرافیکی و …) ایجاد و مدیریت کنید و درنهایت قالب های مورد نظر خود را ایجاد کنید. با استفاده از نرم افزار CRM در صنایع غذایی ، اسناد بر روی کامپیوتر های مختلف ذخیره نشده و بدین ترتیب، کارمندان همواره به اسناد فعلی دسترسی دارند.
نکته قابل توجه این است که، این اسناد بصورت مرکزی نگهداری می شوند و می توانند در هر زمان در دسترس تمام اشخاص تعیین شده باشند. ابزار جستجو و فیلتر در نرم افزار CRM می توانند برای فیلتر کردن و یافتن کلیدواژه ها در اسناد استفاده شوند؛ بعنوان مثال، فیلد موضوع یا تاریخی که در یک سند ایجاد شده است.
دسترسی به داده ها از طریق موبایل
تمام کارمندان، بخصوص کارمندان بخش فروش، زمانی که از محل کار خود دور می باشند، می توانند همچنان از طریق کامپیوتر شخصی، تلفن همراه هوشمند، تبلت و یا لپ تاپ خود در مکان های مختلف، به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
در نرم افزار های CRM سفارشی سازی شده برای صنایع غذایی مانند پارس ویتایگر، داده ها بین دستگاه های مختلف و سیستم مرکزی همگام سازی شده و در نتیجه شما می توانید با استفاده از دستگاه تلفن همراه یا لپ تاپ خود از مرورگر وب به پایگاه داده مرکزی دسترسی داشته باشید.
پورتال اینترانتی و اطلاعات
با توجه به آنکه پورتال، اطلاعات تمام کارمندان در بخش ها و واحدهای مختلف را به یکدیگر متصل می کند، آخرین اطلاعات در تابلوی اطلاعیه ها ارسال می شود (اخبار، تبلیغ ها، سوالات و …)، یک گردش ایده آل از اطلاعات درون شرکت ایجاد می شود. این پورتال همچنین می تواند به عنوان اکسترانت – یک پلت فرم ارتباطی و اطلاعاتی برای شرکاء، مشتریان و فروشندگان کسب و کار ها استفاده شود.
ویژگی های نرم افزار CRM برای صنایع غذایی :
- تسریع و تسهیل فرایند سازی روند ها در کل سیستم (فرایندهای استاندارد شده برای کاهش هزینه ها)
- سیستم مدیریت گردش کار جهت سیستماتیک شدن فرآیندهای سازمان
- کارتابل مجزا برای تمامی کاربران با قابلیت ارجاع امور، وظایف، رویدادها و… به پرسنل صنایع غذایی
- دسترسی به داده های ذخیره شده در پایگاه داده از طریق موبایل برای تیم فروش صنایع غذایی
- یکپارچه سازی کامل با سایر سیستم ها تنها با یک رابط کاربری
- اتوماسیون فروش، بازاریابی و تبلیغات صنایع غذایی
- مدیریت سیستم توزیع و پخش صنایع غذایی
- مدیریت انبارداری صنایع غذایی
کاربرد نرم افزار CRM در صنایع غذایی
اهمیت استفاده از تکنولوژی در کسب و کارهای امروزی بر هیچ کس پوشیده نیست. گواه آن تحقیقات بی شماری ست که در این زمینه ها انجام شده است. یکی از این تحقیقات، تاثیر قابلیت های بازاریابی را در مقایسه با فاکتور مهم ایجاد ارزش برتر برای مشتری مطالعه کرده، و نتیجه گرفته است که قابلیت های بازاریابی تاثیر پر رنگ تری بر عملکرد بازار در صنایع غذایی دارند.
نرم افزار CRM را می توان به عنوان نرم افزار بازاریابی که با بخش های فروش، خدمات مشتری و پشتیبانی هماهنگ است، استفاده کرد. مزیت این یکپارچگی این است که زمان زیادی در ارتباط دپارتمان های مختلف صرفه جویی شده، و می توان مشتری ها را با توجه به اتفاقاتی که در بخش فروش یا پشتیبانی پس از فروش برای آنها می افتد نیز در کمپین ها یا بخش های دیگر بازاریابی دسته بندی کرد.
به علاوه این که سیستم CRM پارس ویتایگر با بهترین نرم افزار های حسابداری فارسی نیز قابلیت اینتگریت (یکپارچه سازی اطلاعات) دارد. به این معنی که بدون دخالت انسانی تمامی اطلاعات شما از نرم افزار حسابداری در نرم افزار CRM نیز تحمیع خواهد شد.
محقق در تحقیق فوق، قابلیت های بازاریابی را این گونه تعریف می کند:
فرآیندهای منسجم طراحی شده جهت بکارگیری دانش جمعی، مهارت ها و منابع شرکت برای تولید و عرضه محصولات و خدمات سازگار با التزامات بازار و نیازهای رقابتی
بخش هایی که مستقیما به نرم افزار CRM مربوط می شوند فرآیندهای منسجم، منابع شرکت، عرضه محصولات، عرضه خدمات، سازگاری با التزامات بازار هستند.
تعریف و خودکارسازی فرآیندها یکی از مهم ترین کاربردهای CRM است. نه تنها در بازاریابی، در هر بخشی از سازمان. معمولا در صنایع غذایی عرضه محصولات یکی از بنیادین ترین بخش هاست که علاوه بر کارکرد صحیح، باید سریع نیز باشد.
به صورت جداگانه، مزایای CRM برای توزیع کنندگان را توضیح داده ایم. اما به صورت خلاصه این نرم افزار تاثیر بسزایی در سرعت و دقت توزیع، و خدمات مشتریان دارد.
کارخانه ها ،شرکت ها، ارگان ها، سازمان ها، رستوران های زنجیره ای و … که در زمینه صنایع غذایی مشغول به فعالیت هستند، تنها به مواد اولیه خوب و با کیفیت برای تولید محصولات خود نیاز ندارند، آنها به نرم افزار CRM خوب برای ارتباط با مشتری و تعاملات درون سازمانی خود نیز احتیاج دارند تا میزان فروش را افزایش داده و در نتیجه درآمد و رضایت مندی مشتری بیشتری داشته باشند. شما می توانید با مراجعه به سایت parsvt.com کلیه سوالات خود را با مشاوران نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری مطرح نمایید.
دیگران در پارس ویتایگر خوانده اند: آموزش خودکارسازی فرآیندهای شرکت با سیستم سازی
سلام..ما نمایندگی پخش محصولات غذایی داریم..دو تا شعبه توی اصفهان و یه شعبه توی شهرستان داریم …این نرم افزار چجوری به ما کمک می کنه؟
با سلام
آیا امکان ذخیره کردن فایل های عکس در قسمت مدیریت اسنا د وجود دارد؟
امکان آپلود هر نوع فایلی وجود داره