بهترین نرم افزار CRM

بهترین نرم افزار CRM

نرم افزار CRM، ابزاری مناسب برای تقویت ارتباط با مشتریان، افزایش فروش، ارائه خدمات با کیفیت، و بهبود

فهرست محتوا

نرم افزار CRM، ابزاری مناسب برای تقویت ارتباط با مشتریان، افزایش فروش، ارائه خدمات با کیفیت، و بهبود نحوه پشتیبانی هستند. به گونه ای که شما را از داشتن بیشتر نرم افزار های دیگر بی نیاز کرده و تلفیقی کارآمد از نرم افزارهای اداری مورد نیاز سازمان ها به شما ارائه می دهد.

با شناخت بیشتر دنیای مدیریت ارتباط با مشتری، ممکن است است این سوال را از خود بپرسید که : بهترین نرم افزار CRM کدام است؟ یا بهترین نرم افزار های CRM چه ویژگی هایی دارند؟

در این مقاله به شما کمک می کنیم که به تعریف دقیقی از بهترین نرم افزار CRM برسید.

اگر اینجا هستید احتمالا پاسخ این سوال که crm چیست را یافته‌اید. اما پیش از هر چیز یک بار دیگر به تعریف این نرم افزار می پردازیم.

ابتدا بدانیم که نرم افزار CRM چیست؟

با مجله کسب و کار نرم افزار پارس ویتایگر هم‌گام شوید.

آیا تمایل دارید بصورت رایگان از نرم افزار CRM استفاده نمایید؟ استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

CRM کوتاه شده عبارت Customer Relationship Management وبه معنای مدیریت ارتباط با مشتری است. هرچند، نرم افزار های CRM غالبا به گونه ای طراحی شده اند که به سازمان ها نه تنها در ارتباط با مشتریان، بلکه در خودکار سازی فرآیند بازاریابی، فروش و پشتیبانی نیز کمک می کند.

هدف اصلی این نرم افزار ها، بهبود ارتباط با مشتریان، افزایش رضایت آنها، بهبود عملکرد فروش و بهینه سازی فرآیند های کسب و کار است.

چگونه بفهمیم به نرم افزار CRM نیاز داریم؟

چرا به CRM نیاز دارید

 

با این وجود، هنوز بسیاری از صاحبین کسب و کار مردد هستند که آیا واقعا سازمان آن ها به نرم افزار CRM نیاز دارد یا خیر. باید بگویم که پیش از هر چیز باید مطمئن شوید که اهداف سازمان و نیاز های آن را به خوبی درک کرده اید.

وقت آن رسیده است تا کسب و کارتان را متحول کنید. دانلود رایگان کتاب 103 مزیت نرم افزار CRM در کسب و کار

اگر بدانید که سازمان شما در حال حاضر در چه مرحله ای قرار دارد و اهداف پیش روی شما کدامند، با در نظر گرفتن موارد زیر می توانید به راحتی تشخیص دهید که کسب و کار شما به نرم افزار CRM نیاز دارد یا خیر.

1- رشد سازمانی: با گسترش و رشد سازمان، و همچنین افزایش تعداد مشتریان و فعالیت های تجاری، به یک سیستم مرتبط و جامع برای مدیریت ارتباط با مشتریان خواهید داشت. به کمک این نرم افزار می توانید به صورت هماهنگ با رشد سازمان فعالیت های خود را سازماندهی کنید.

2- کیفیت ارتباطات با مشتریان: اگر اطلاعاتی که از مشتریان در اختیار دارید پراکنده و ناقص است، و یا ارتباطات ضعیف و نامطلوبی با مشتریان خود دارید، پیشنهاد می کنم نسبت به تهیه یک نرم افزار CRM اقدام کنید.

این گونه می توانید به طور موثرتری با مشتریان ارتباط برقرار کرد، نیاز های ان ها را درک کنید و تجربه مشتری را بهبود بخشید.

3- نحوه مدیریت فرآیند فروش: اگر فرایند فروش پیچیده و نامنظمی دارید و تعداد سرنخ های از دست رفته شما رو به افزایش است، وقت آن رسیده که از یک نرم افزار CRM استفاده کنید و نرخ تبدیل فروش را بهبود دهید.

4- ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان: مشتریان ناراضی یکی از اصلی ترین عامل شکست کسب و کار ها می باشند. نرم افزار CRM، به صورت یکپارچه اطلاعات کامل مشتریان را در اختیار شما قرار می دهد.

از این رو، تیم پشتیبانی شما می تواند به سرعت به درخواست های مشتریان پاسخ داده و خدمات بهتری به آنها ارائه دهد. همچنین، می توانید با تحلیل داده های مشتریان، به کمک این نرم افزار، الگو ها و ورند ها رفتاری مشتریان را شناسایی و تغییرات لازم را در نحوه ارائه خدمات اعمال کنید.

5- هماهنگی سازمانی: در صورتی که اطلاعات مربوط به مشتریان در سازمان شما پراکنده است و یا تنها برخی از پرسنل به آن دسترسی دارند، نرم افزار CRM گزینه ی مناسبی برای فراهم نمودن یک سیستم متمرکز و یکپارچه برای کسب و کار شما است.

بدین ترتیب با ایجاد یک سازمان منسجم، می توانید هماهنگی بهتری در پیش بردن فعالیت های سازمانی داشته باشید.

8 سوال تا انتخاب بهترین نرم افزار CRM

در ادامه 8 سوال را به شما پیشنهاد می کنیم که بهتر است قبل از خرید نرم افزار CRM به ان ها پاسخ دهید.

بهترین نرم افزار CRM این قدرت را دارد که یک تیم فروش را به ماشینی تبدیل کند که می تواند با کمترین زحمت کارهای بیشتری انجام دهد، و چندین قدم در هر معامله ای جلوتر باشد. اولین و مهمترین گام برای موفقیت کسب و کار شما که غالبا بدرستی انجام نمی شود، پیدا کردن نرم افزاری است که شما و تیمتان عملا از آن استفاده کنید.

 

“بیایید برای یک لحظه بر روی این نکته تمرکز کنیم!!!!”

 

شرکت ها معمولا برای نرم افزار CRM سرمایه گذاری سنگینی انجام می دهند، اما اغلب تعداد کمی از کاربران میتوانند از نرم افزار به بهترین نحو استفاده کنند و این امر موجب می شود عملکرد تیم و کارمندان رشدی نداشته باشد.
طبق تحقیقات جهانی انجام شده، کسب و کارهای جهانی در سال ۲۰۱۳ تقریبا ۲۰ میلیون دلار برای CRM هزینه کرده اند. اما با این وجود، کاربران نتوانسته اند با نرم افزار به خوبی ارتباط برقرار کنند.

اگر نمایندگان فروش (بعنوان کاربران اصلی CRM در نظر بگیریم) فعالیت های روزانه خود مانند ایجاد تماس، برنامه ریزی ملاقات ها و یادداشت های مربوط به تماس ها و ملاقات ها را در نرم افزار CRM ثبت نکنند، مرحله پایانی چرخه فروش، تنها به جستجوی طولانی در میان اطلاعات مربوط به ایمیل ها و برگه های یادداشت خلاصه می شود.

این امر ما را مجبور می کند تا برای گرفتن تصمیمات تجاری مهم تنها به اطلاعات موجود در ذهن خود تکیه  کنیم و در نتیجه فرصت ها و درآمد زایی را از دست می دهیم.

داده های ناقص و نادرست CRM نیز در ارزیابی معاملات فروش یا عملکرد کارمندان، به مدیران فروش کمکی نمی کنند. خلاء بین فروش واقعی و انتظارات مدیران سرانجام منجر به پیش بینی های ضعیف در مورد فروش و ناتوانی در انجام اقدامات اصلاحی می شود.

برای جلب رضایت تیم فروش، مدیران باید در انتخاب نرم افزار CRM به خوبی دقت کنند. مدیران باید کلیه پرسنل یک مجموعه را ملاقات کنند، نیازهای آنها را تحلیل کنند و به تعدادی از سوالات قبل از انتخاب نرم افزار CRM پاسخ دهند.

در اینجا ۶ سوالی که مدیران قبل از انتخاب نرم افزار CRM برای ارزیابی مناسب کسب و کار خود باید در نظر بگیرند، بیان شده است:

1- چه مشکلاتی را می خواهم با نرم افزار CRM حل کنم؟

بیشتر سیستم های CRM مشکلات تجاری عمومی و مشابهی را با قابلیت های خود حل می کنند.

این قابلیت ها شامل امکان مشاهده فعالیت های تیم فروش برای مدیران، ارائه دقیق گزارش های فروش، و ایجاد یک پایگاده داده برای جمع آوری اطلاعات پراکنده ی مشتریان در بخش های مختلف سیستم، هستند.

با این وجود، هر کسب و کاری احتیاجات منحصر بفردی دارد که همه نرم افزار CRM ها نمی توانند آنها را برآورده سازند.

برای مثال، یکی از مشتریان ما تنها یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری برای ۳ شرکت با لوگوهای متفاوت، احتیاج داشت.

پارس ویتایگر با داشتن قابلیت های Print templates و Email templates این مشکل او را حل کرد. این قابلیت ها به او اجازه میدادند تا از هر ۳ لوگو استفاده کند. چنین مشکلات تجاری منحصر بفردی را شناسایی و سی آر ام که بتواند در حل آنها به شما کمک کند را انتخاب نمایید.

2- آیا نرم افزار CRM از سفارشی سازی پشتیبانی می کند؟

بیشتر سی آر ام ها  مدل های تجاری با کیفیت متوسط را به خوبی ایجاد می کنند، اما تعداد آنهایی که بسیار خاص می باشند، زیاد نیست.

آنها هزاران ویژگی عمومی دارند که به درستی ایجاد شده اند. درست است که داشتن ویژگی ها، خوب است اما اگر کارایی برای شما نداشته باشند، در نهایت به موارد اضافه ای تبدیل می شوند که باید از میان آنها عبور کنید تا به آنچه که از  سیستم نیاز دارید، دست یابید.

در ضمن، ویژگی های خاصی که احتمالا کسب و کار شما احتیاج دارد در هیچ کجا دیده نمی شود. قابلیت سفارشی سازی تضمین می کند که شما بتوانید دقیقا همان سیستمی که احتیاج دارید را بسازید، نه کمتر و نه بیشتر. این سیستم می تواند همزمان با رشد شما تکامل یابد.

سی آر ام پارس ویتایگر به شما این امکان را می دهد، تا فیلدها، ویژگی ها، و جریان کارها را برای مطابقت با احتیاجات خاص کسب و کار خود ایجاد، ویرایش، و پنهان کنید.

سهولت در سفارشی سازی به مشتریان ما کمک کرده است تا اطلاعات مورد نیازشان را ذخیره و مدیریت کنند.

ایجاد ماژول ها از طریق توسعه و ویرایش ماژول های موجود می تواند این نرم افزار را با هر نوع شرکتی متناسب سازد، فرقی نمی کند شرکت تولیدی، خدماتی یا تلفیقی از هر دو باشد.

در واقع میتوان گفت به جای اینکه مجبور باشیم مدل تجاریمان را با CRM موجود هماهنگ کنیم، می توانیم ویتایگری متناسب با مدل تجاری خود داشته باشیم.

3- آیا نرم افزار CRM پذیرش کاربر را افزایش می دهد؟

پذیرش کاربر

هنگامی که نرم افزار CRM کاملا پیاده سازی شد، کاربران باید برای استفاده از سیستم آموزش داده شوند. یک نرم افزار CRM شامل ویژگی های بسیاری می باشد و کاربر گاهی اوقات نیاز خواهد داشت که تمام این ویژگی ها را یاد بگیرد.

اگرچه شرکت های ارایه دهنده CRM، برخی از کارهای عادی روزمره، دستورالعمل ها و بهترین شیوه برای استفاده از سیستم را به کاربران نرم افزار CRM آموزش می دهند، اما باید همواره در مواردی که باعث می شود کاربران دچار مشکل شوند، به آنها کمک کند.  CRM باید ملموس و قابل پذیرش باشد.

4- آیا این نرم افزار به ما کمک می کند که تصمیمات مبنی بر داده اتخاذ کنیم؟

هر تصمیم خوب کسب و کار باید بر اساس ۲ نکته باشد: داده ها و  نگرش.

اما اگر شما یک استارت آپ راه اندازی کنید، احتمالا داده هایی که تصمیمات خود را باید بر اساس آنها بگیرید هنوز وجود ندارند.

توجه داشته باشید که نرم افزار CRM باید به شما در پیش بینی درآمد و رشد کمک کند، همچنین پیش بینی جریان نقدی شما را تسهیل کرده و دسترسی به اطلاعات کاملا به روز در قیف فروش و عملکرد فروش شما را ممکن سازد.

به طور خلاصه: بهترین نرم افزار CRM باید دیدگاه های ارزشمندی را با ارائه کلیه اطلاعات و ارقام صحیح برای شما به همراه آورد.

5- آیا این نرم افزار همگام با کسب و کار ما رشد می کند؟

بیشتر تامین کنندگان CRM، این نرم افزار را بر اساس تعداد کاربران قیمت گذاری می کنند.

قبل از انتخاب نرم افزار، مطمئن شوید که می دانید که چه تعداد از کارکنان شما باید از آن استفاده کنند. این نکته به شما کمک می کند تا از پرداخت پول اضافه و یا انتخاب ابزاری که به زودی پاسخگوی افراد جدید نخواهد بود اجتناب کنید.

به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از ابزار CRM مورد نظرتان چقدر آسان است و چه میزان آموزش مقدماتی قبل از استفاده لازم است؟

آیا فروشنده شما خدمات پشتیبانی کافی ارائه می دهد؟ آیا توانایی و اجازه ی ارائه بازخورد و یا ارتباط مستقیم با تیم پشتیبانی این نرم افزار را دارید؟

6- آیا CRM مورد نظرتان با سایر سیستم ها و سازمان شما سازگار است؟

با این که افزودن یک ابزار جدید در سازمان گام مثبتی به جلو به سمت همگام شدن با دنیای مترقی امروز است، پیش از انتخاب بهترین نرم افزار CRM برای سازمانتان، باید چند سوال اساسی درباره وضعیت فعلی کسب و کارتان از خود بپرسید.

برای اینکه انتخابی واقعا موفقیت آمیز داشته باشید، راه حل CRM شما احتمالا نیاز به ادغام با جنبه های دیگر کسب و کار شما و بالاخص داده ها دارد.

7- آیا این نرم افزار CRM با نرم افزارهایی که در حال استفاده هستند، به خوبی هماهنگ می شود؟

فروشندگان در فعالیت های روزانه خود از ابزار ها و اپلیکیشن های مختلفی برای انجام کارها استفاده می کنند. به عنوان مثال، برخی از نمایندگان فروش از Gmail برای ارتباط با مشتریان و برخی دیگر از Xero برای  اعلام قیمت و ایجاد فاکتور استفاده می کنند.

تحت فشار قرار دادن آنها برای کنار گذاشتن این ابزارها و اصرار برای استفاده از CRM می تواند موجب مقاومت کردن و پذیرش کم CRM شود.

8- چه میزان از وظایف دستی می توانند خودکار شوند؟

چرا فروشندگان با نرم افزار  CRM مخالف هستند؟ یکی از جوابهای اصلی این سوال وقت گیر بودن فرآیند ورود اطلاعات بصورت دستی می باشد.

در نرم افزار CRM مانند پارس ویتایگر، فروشندگان بیشتر وقت خود را صرف برقراری ارتباط با سرنخ های فروش خود و تعیین راهکارهایی در مورد فرایند فروش می کنند تا وارد کردن داده.

خطاهای دستی در طول فرآیند ورود اطلاعات، زباله دانی از اطلاعات ایجاد می کند که فروشندگان هرگز نمی توانند به آن اعتماد کنند و در نتیجه میزان پذیرش کاربر کم می شود. نرم افزار مدیریت مشتری که شما انتخاب می کنید باید به فروشندگان کمک کند تا فرآیند ثبت داده را با حداقل میزان ورود دستی اطلاعات انجام دهند.

نرم افزار پارس ویتایگر ثبت اطلاعات را به یک فرآیند بدون زحمت تبدیل کرده است.

برای مثال، ویژگی ایمیل نرم افزار پارس ویتایگر بصورت خودکار رکوردهای اشخاص، سازمان، و فرصت را از ایمیل ها دریافت و ایجاد می کند و مستقیماً آنها را برای پیگیری به فروشندگان ارجاع می دهد.

گردش کارهایی برای یادآوری رویدادها و اطلاعیه ها در زمانی که فروشندگان باید توجه کنند، تنظیم کنید تا مطمئن شوید که هیچ فرصتی به دلیل ایجاد وقفه از دست نمی رود. یکی از مشتریان از نرم افزار پارس ویتایگر برای اداره یک شرکت ساختمانی استفاده می کند و می گوید که گردش های کاری، شرکت آنها را اداره می کنند.

گردش های کاری ما شرکتمان را اداره می کنند.

از به دست آوردن سرنخ فروش گرفته تا دریافت پرداخت نهایی از مشتریانمان.

تیم فروش ما از نرم افزار پارس ویتایگر برای ارزیابی و پیگیری پیشرفت کار استفاده می کنند. بخش تولید ما از نرم افزار پارس ویتایگر برای سفارش مواد و زمان بندی مراحل نصب و راه اندازی استفاده می کند.

بخش مدیریت مالی ما از آن برای پیگیری صورت حساب ها و وصول ها استفاده می کند. همه چیز ساده  شده است.

این هشت سوال، سوالات مقدماتی برای انتخاب بهترین نرم افزار CRM برای سازمان و کسب و کار شماست. انتخاب یک نرم افزار مناسب نیاز به تحقیق بسیاری دارد و باید موارد دیگری را نیز در نظر بگیرید.

بر اساس نظرات محققان حوزه سی آرام، پاسخ به چهار سوال در مورد داده های شرکت پیش از درخواست CRM احتمالی تان لازم می  باشد:

  1. آیا می توانم داده های موجود خود را به سی آر ام جدید منتقل کنم؟
  2. انتقال این داده ها چه میزان دشوار / وقت گیر و چقدر دقیق خواهد بود؟
  3. اگر در آینده تصمیم بگیریم سی آر ام دیگری استفاده کنیم، آیا می توانیم از داده های وارد شده خروجی بگیریم؟
  4. اگر ارائه دهنده ی سی آر ام تصمیم بگیرد از این کسب و کار کناره بگیرد چه اتفاقی برای داده های ما می افتد؟

برای راحتی انتخاب بهترین نرم افزار CRM، پیشنهاد می کنم مطلب راهنمای خرید نرم افزار CRM را مطالعه کنید.

یک CRM خوب چه ویژگی هایی دارد؟

ویژگی های یک CRM

با وجود اینکه معیار های انتخاب نرم افزار CRM برای هر کسب وکار با دیگری متفاوت است، اما بهترین نرم افزار های CRM، اکثرا ویژگی های مشترکی را دارا هستند که در جدول زیر به آن ها می پردازیم:

ویژگی

توضیحات

مدیریت جامع روابط با مشتریان ثبت و مدیریت اطلاعات مشتریان، تاریخچه تعاملات و خریدها، و دسته بندی مشتریان بر اساس معیار های مختلف
خودکار سازی فرآیند ها ایجاد سرنخ ها و پیشنهاد های فروش، ارسال ایمیل ها و پیامک ها، ارجاع امور به کاربر مربوطه و …

 

مدیریت فروش پیگیری لید ها و فرصت های فروش، مدیریت فاز های فروش، پیش بینی مراحل بعدی در خط لوله فروش و قیف فروش، و گزارش گیری
انعطاف پذیری سازگاری با سیاست های سازمان در صورت اعمال هر گونه تغییر
امنیت و حفاظت اطلاعات استفاده از تکنولوژی ها و روش های امنیتی به منظور حفظ اطلاعات مشتریان و اطلاعات محرمانه سازمان

 

گزارش گیری و تحلیل داده ها ارائه گزارش ها و آمار مرتبط با فرآیند فروش و عملکرد تیم فروش، تجزیه و تحلیل داده های مشتریان، رضایت مشتریان
پشتیبانی و آموزش ارائه آموزش و راهنمای کاربری نرم افزار، پشتیبانی خدمات پس از فروش

بهترین نرم افزار های CRM کدام اند؟

در دنیای پر رقابت نرم افزار، شرکت های تولید کننده نرم افزار CRM در تلاش هستند تا خدمات منحصر به فردی به مشتریان خود ارائه دهند. در ادامه، به بررسی پیشروان این صنعت در جهان می پردازیم.

1- Salesforce

لوگوی salesforce

Salesforce یکی از محبوب ترین و البته قدیمی ترین نرم افزار های CRM در دنیا می باشد. این نرم افزار از طریق اشتراک گذاری داده ها و منسجم نمودن سازمان، به رشد و بهبود شرکت ها کمک می کند.

ویژگی های کلیدی: مدیریت روابط با مشتریان، اتوماسیون فرآیندهای اداری، پیگیری فروش، خدمات به مشتریان، گزارش‌دهی و آنالیز داده، انعطاف‌پذیری و سازگاری با سیستم‌های دیگر، امنیت بالا

2- Hubspot

لوگوی hubspot

پلن رایگان نرم افزار Hubspot مناسب کسب و کار های کوچک، متوسط و استارت آپ هایی است که به دنبال یک نرم افزار برای مدیریت فرآیند فروش، بازاریابی، و ارائه خدمات خود هستند.

ویژگی های کلیدی: مدیریت فروش، بازاریابی، خدمات به مشتری و ابزارهای گزارش‌گیری. بهبود روند فروش از طریق پیگیری سرنخ ها، مدیریت مخاطبین، پیش‌بینی مراحل فروش و ارائه خدمات بهتر به مشتریان

3- Microsoft Dynamics 365

لوگوی Microsoft Dynamics 365

نرم افزار CRM مایکروسافت یک مجموعه کامل از سیستم های ERP مبتنی بر فناوری ابری است که توسط مایکروسافت ارائه می شود. این نرم افزار بیشتر مناسب کسب و کار های گسترده می باشد.

ویژگی های کلیدی: قابلیت ادغام با سایر محصولات مایکروسافت، مدیریت زنجیره تامین، پلتفرم مناسب تجارت های گسترده، مدیریت فرآیند های بازاریابی، فروش، و پشتیبانی

4- Vtiger

لوگوی vtiger

ویتایگر یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری است که به منظور تسهیل و بهبود فرآیند های فروش، بازاریابی، و ارائه خدمات به مشتریان استفاده می شود. نسخه متن باز این نرم افزار به دلیل قابلیت سفارشی سازی بالا در میان کاربران سی آر ام طرفداران زیادی پیدا کرده است.

ویژگی های کلیدی: مدیریت مخاطبین، اتوماسیون فروش، گزارش گیری و تحلیل داده ها، یکپارچه سازی با کانال های گوناگونف انعطاف پذیری و سفارشی سازی

5- Zoho

لوگوی zoho

Zoho یک نرم افزار CRM بسیار قدرتمند با قابلیت سفارشی سازی بالا که مناسب کسب و کار های کوچک و متوسط می باشد.

ویزگی های کلیدی: رابط کاربری قوی، امکانات سفارشی سازی، انعطاف پذیری بالا، خودکار سازی فرآیندها

6- Pipedrive

لوگوی Pipedrive

نرم افزار CRM Pipe drive یک نرم افزار ساده و کاربر پسند است که یادگیری کار با آن آسان می باشد. این نرم افزار فرایند فروش را بهبود بخشیده و باعث می شود اعضای تیم فروش کنترل بیشتری بر روی فرآیند فروش داشته باشند.

ویژگی های کلیدی: مدیریت فروش، پیگیری امور مشتریان، تقویم، تعامل با مشتری، گزارش دهی

7- parsvtiger

 

لوگوی پارس ویتایگر

لوگوی پارس ویتایگر

نرم افزار CRM پارس ویتایگر یکی از بهینه ترین و راحت ترین سیستم های ارتباط با مشتری به شمار می رود. این سی ار ام با توجه به متن باز بودن، قابلیت های بسیاری برای توسعه دارد و از طرفی با ماژول های شمسی ساز و راست چین و… انتخاب مناسبی برای کسب و کارهای ایرانی است.

آیا می توانم از CRM های خارجی استفاده کنم؟

استفاده از CRM های خارجی، برای کسب و کارهای ایرانی چندان مناسب نیستند زیرا:

  • به دلیل تحریم ها بسیاری از شرکت های ارائه دهنده از فروش و ارائه خدمات به کشور ایران امتناع می کنند. به همین علت، تنها نسخه های کرک شده این نرم افزار ها موجود می باشند که استفاده از آن ها به دلایل امنیتی اصلا توصیه نمی شود.
  • تقریبا هیچ کدام از این نرم افزار ها زبان فارسی را پوشش نمی دهند. بنابر این برای استفاده از آن ها ملزم به تسلط کامل بر زبان انگلیسی می باشید. به علاوه، این نرم افزار ها مطابق قوانین کشور ایران نوشته نشده و نیاز به شمسی سازی و ترجمه وجود دارد.
  • هزینه ها: بیشتر این نرم افزارها به صورت حق اشتراکی می باشند و ارائه کننده بابت هر نفر پرسنل شما هزینه جداگانه ای بصورت ماهانه کسب می کنند.
  • هزینه های استقرار نرم افزار بسیار بالا می باشد و در صورت بروز مشکل و یا خطا امکان پشتیبانی مناسب و برقراری ارتباط با کارشناسان پشتیبانی به صورت مستقیم وجود ندارد.

اما چاره چیست؟

پارس ویتایگر، به عنوان یک نرم افزار CRM متناسب با کسب و کار های ایرانی، گزینه ای مناسب برای جایگزینی نرم افزار های CRM خارجی است. ویژگی ها، قابلیت ها، و امکانات منحصر به فرد این نرم افزار، پاسخگوی نیاز های کسب وکار های ایرانی بوده و عملکرد و بهره وری آن ها را بهبود می بخشد.

چک لیست برای مقایسه نرم افزارهای CRM

از آنجایی که تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است، هر روز نرم افزارهای جدیدی برای تسهیل و تسریع کارها ارائه می شوند. طبیعتا، هیچ سازمانی نمی تواند در همه ی زمینه های نرم افزاری متخصص باشد، اما این بدان معنا نیست که سازمان های خریدار به چند نرم افزار تخصصی به طور هم زمان احتیاج پیدا نمی کنند. راه حل؟ یکپارچه سازی این نرم افزار ها.

بهترین نرم افزار CRM برای هر سازمانی با هر هدفی، باید امکان استفاده هم زمان از نرم افزارهای دیگر را برای آن سازمان فراهم کند.

هم چنین، ارتباط با مشتریان صرفا به ملاقات حضوری یا تلفنی محدود نمی شود. نیروهای فروش نیز باید بتوانند به تاریخچه ی ارتباط با مشتری دسترسی داشته باشند تا پروفایلی کامل در اختیار داشته و بتوانند گام های بعدی فروش را به درستی مشخص کنند. نرم افزار CRM باید این امکان را در اختیار مجموعه قرار دهد.

پیش از خواندن ویژگی ها، در نظر داشته باشید که نرم افزار CRM پارس ویتایگر ماژولار بوده، و قابلیت توسعه و سفارشی سازی دارد. این به این معناست که شما می توانید ویژگی ها و امکانات دلخواه خود را که در این لیست پیدا نمی کنید، با ما در میان گذاشته، و به نرم افزار خود اضافه کنید.

امکانات بهترین CRM

پلتفرم

سیستم عاملیکپارچه سازی نرم افزار سی آر ام

چک لیست هزینه ها

مسلما یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب یک سرویس یا محصول، قیمت آن است.

قیمت نرم افزار CRM

چک لیست امنیتی نرم افزار

مشخصا، امنیت یکی از مهم ترین شاخص های انتخاب هر نرم افزاری ست، خصوصا نرم افزارهایی که داده های شخصی افراد را ذخیره می کنند.

رمزگذاری

کنترل دسترسی و امنیت

چک لیست امکانات نرم افزار برای واحد فروش

کدام گزینه بهترین نرم افزار CRM برای بخش فروش خواهد بود؟ پیش از همه باید در نظر داشته باشید که وظیفه ی سی آر ام هماهنگی بخش های مختلفی ست که با مشتری در ارتباطند.

ممکن است نیروهای فروش بسیار با CRM کار کنند، اما بخش های بازاریابی و خدمات پس از فروش نیز باید هماهنگ با فروش با این نرم افزار پیش روند.

چیزی که در فروش بسیار اهمیت دارد پیگیری ها و شناسایی صحیح نیاز مشتری ست. البته پس از این که از مناسب بودن مشتری برای سازمان اطمینان حاصل شد. در ادامه این موضوع، مقاله ارزیابی کیفی سرنخ فروش، پیشنهاد می‌شود.

بخش فروش در CRM

چک لیست امکانات نرم افزار برای واحد بخش بازاریابی

بخش بازاریابی ورودی مشتری های جدید به سیستم یک سازمان است. عموما کمپین هایی با هدف گروه خاصی از مشتریان طراحی و اجرا می شوند. گزارش گیری از این کمپین ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که تخصیص بودجه آینده این بخش، تشخیص میزان کارایی هر کمیپین و استراتژی بازاریابی، تشخیص هزینه جذب مشتری، و سایر شاخص های مهم بازاریابی، همه مرهون نتایج کمپین ها و نسبت هزینه و وقت صرف شده، و تعداد سرنخ های به دست آمده است.

هر پروژه معمولا به چند بخش کوچک تر تقسیم شده، و وظایف معینی برای هر فرد حاضر در پروژه دارد. تعریف پروژه، تخصیص گروه مربوطه به آن، و مهم تر از همه، تخصیص وظایف و پیگیری آنها مهم ترین انتظاراتی ست که یک نرم افزار CRM باید برآورده کند.

بخش بازاریابی

چک لیست امکانات نرم افزار برای واحد خدمات پس از فروش و پشتیبانی

آیا به نرم افزار جداگانه ای برای بخش پشتیبانی نیاز است؟

بسته به نرم افزار CRM مورد استفاده شما، پاسخ این سوال متفاوت است. بخش خدمات پس از فروش نیز به طور مستقیم با مشتریان در ارتباط است، پس اگر کارکنان این بخش به پیشینه و پروفایل هر مشتری دسترسی نداشته باشند، قاعدتا به بهبود تجربه مشتری کمکی نخواهند کرد.

درنتیجه، بهترین نرم افزار CRM برای سازمانی که بخش خدمات مشتری نیز دارد، نرم افزاری ست که خود امکانات مربوط به پشتیبانی را داشته باشد.

خدمات پس از فروش و پشتیبانی

در ادامه می توانید ویژگی ها و امکانات نرم افزار پارس ویتایگر را به صورت کلی مشاهده کنید:

 

امکانات CRM پارس ویتایگر

  • قابلیت سفارشی‌سازی بالا: پارس ویتایگر امکان سفارشی‌سازی بسیار وسیعی را مطابق نیاز های کسب و کارها برای کاربران فراهم می‌کند.
  • تنها نرم افزار CRM هسته متن باز ایران: هسته نرم افزار پارس ویتایگر کاملا متن باز بوده و امکان توسعه و تغییرات در آینده را فراهم می‌کند. شما می‌توانید به راحتی نرم افزار را بر اساس نیازهای خود و متناسب با سیاست‌ها و الزامات کسب و کارتان توسعه دهید.
  • پشتیبانی از فرآیندهای متنوع: پارس ویتایگر مدیریت فرآیندهای گوناگون کسب و کار شما را از جمله بازاریابی و فروش، حسابداری، منابع انسانی، و … را پشتیبانی می کند.
  • نسخه تلفن همراه
  • نرم افزار CRM تحت وب
  • اتصال به سایر نرم افزارهای سازمان
  • بدون محدودیت کاربر
  • بدون نیاز به تمدید دوره ای

اما فراموش نکنید علاوه بر در نظر گرفتن نکات بالا برای شناسایی بهترین نرم افزار CRM، انتخاب نرم‌افزار مناسب برای هر سازمان به نیازها و استراتژی‌های خاص آن کسب و کار بستگی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در این خصوص با کارشناسان ما در زمینه خرید crm در ارتباط باشید.

 

همین حالا بصورت کاملا رایگان، نرم افزار CRM را آزمایش کنید: استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

ثبت دیدگاه