وردپرس و CRM

چطور فروش را با وردپرس و نرم افزار CRM افزایش دهیم؟

هدف از نگارش این مقاله آشنایی با روش افزایش فروش با استفاده از وردپرس و نرم افزار CRM است.

هدف از نگارش این مقاله آشنایی با روش افزایش فروش با استفاده از وردپرس و نرم افزار CRM است. در این مقاله راهنمای اتصال وردپرس با نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری و استراتژی تبدیل سرنخ های فروش (مشتریان احتمالی) به مشتریان بالفعل (مشتری که حداقل یکبار از شما خرید کرده است) را آموزش خواهم داد. البته کاربرد نرم افزار CRM به همین نقطه ختم نمی شود و برای وفادارسازی، خفظ و تکرار خرید مشتری نیز کاربرد دارد.

بیایید قبل از هرچیزی با وردپرس و نرم افزار CRM بیشتر آشنا شویم:

وردپرس چیست؟

شعار ما در مجله کسب و کار پارس ویتایگر، کمک به رشد و ارتقا با ارائه محتوای مفید درباره کسب و کار ها است. برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه تکنولوژی و سازمانی، فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده می‌کنیم

وردپرس یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) است که برای پیاده سازی انواع وب سایت ها اععم از فروشگاهی، شرکتی، شخصی و… استفاده می شود. طبق آمار منتشر شده در سایت wappalyzer بیش از 78.6% از وب سایت ها از وردپرس برای پیاده سازی سایت های تجاری و… استفاده می نمایند.

دیگران در پارس ویتایگر خوانده اند: CRM برای فروش

آیا تمایل دارید بصورت رایگان از نرم افزار CRM استفاده نمایید؟ استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

نرم افزار CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری چیست؟

نرم افزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) ترکیبی از تکنولوژی، روش ها، فرآیندها و استراتژی های مدیریت ارتباط با مشتری ست. سی آر ام با کمک فن آوری به سازمانها در مدیریت، تجزیه و تحلیل تعاملات و اطلاعات مشتری کمک می کند. کاربرد این اطلاعات و تحلیل آنها در چرخه ارتباطی مشتری ست و با هدف بهبود خدمات مشتری، افزایش رضایت مشتریان، حفظ مشتری و رشد فروش استفاده می شود.

کاربردها و امکانات نرم افزار CRM

به طور خلاصه، تمام اقداماتی که در راستای مدیریت مشتری لازم است را می توانید با CRM انجام دهید:

  • تماس آسان و ثبت و ضبط مکالمات (نمایش پرونده تماس گیرنده، ضبط مکالمات و آرشیو در پرونده مشتری، امکان برقراری تماس با یک کلیک و…)
  • ثبت اطلاعات و اسناد و فایل ها
  • ارسال مستقیم ایمیل، پیامک، فکس و اسناد (قرارداد، اسکن چک، نیازسنجی، درخواست ها و غیره)
  • ارسال پیامک ها و ایمیل های خودکار به مناسب های مختلف (عید، تولد و غیره) و تخفیفات
  • ثبت فاکتور، پیش فاکتور و اسناد مربوط به هر خرید
  • ثبت گارانتی و دوره پشتیبانی
  • سنجش میزان رضایت مشتریان و ثبت نتایج در نرم افزار
  • مدیریت ارتباط با تامین گنندگان
  • پشتیبانی
  • خودکارسازی بازخوردگیری
  • مدیریت انبار
  • مدیریت گارانتی و خدمات پس از فروش
  • نظارت بر تمام بخش هایی که با مشتری در ارتباط هستند
  • یکپارچه سازی و اتصال به نرم افزارهای حسابداری، اپلیکیشن موبایل و سایر نرم افزارها

برای آشنایی بیشتر با نرم افزار CRM و امکانات آن ویدئوی زیر را مشاهده نمایید:

مشاهده دموی نرم افزار CRM

من یک سایت وردپرسی دارم، اما بازدید کننده نه!

کسب و کارهای مختلف همواره در تلاشند تا به هر روشی شده نسبت به رقبایشان، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند. بدیهی است که امروزه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی از اصلی‌ترین ابزارهای بازاریابی به حساب می‌آیند.

وقت آن رسیده است تا کسب و کارتان را متحول کنید. دانلود رایگان کتاب 103 مزیت نرم افزار CRM در کسب و کار

امروزه کسب و کارهای مختلف در تلاشند تا با استفاده از روش های مختلف سهم بیشتری از بازار را نسبت به رقبایشان کسب کنند. بدون شک یکی از پربازده ترین روش های بازاریابی اینترنتی و شبکه های اجتماعی اند. اولین قدم ورود مالکان کسب و کار به دنیای اینترنت سفارش طراحی یک سایت است!

متاسفانه باید بگویم برعکس تبلیغات جذاب گروه های طراحی سایت، تنها داشتن یک سایت کمک چندانی در افزایش فروش شما نمی کند.

برای افزایش فروش توسط سایت، نیاز به ترافیک (بازدیدکننده) هدفمند دارید. این ترافیک توسط شیوه های بازاریابی دیجیتال مثل سئو، تبلیغات موتورهای جستجوگر، بازاریابی محتوا، بازاریابی شبکه های اجتماعی و… وارد وب سایت شما می شوند.

بازدیدکننده وب سایت دارم اما فروش نه!

بازدیدکننده سایت

طراحی سایت شما باید بگونه ای باشد تا هنگامی که بازدیدکننده وارد سایت شما می شود عملی که برای شما مهم است را انجام دهد. مثلا ارسال درخواست مشاوره، تکمیل فرم ثبت درخواست و یا عضویت در سایت به این عمل Call To Action یا CTA گفته می شود. CTA یا فراخوان عمل دعوتی است که مخاطب را وادار به انجام یک واکنش از پیش طراحی شده می‌کند.

معمولا طراحان سایت برای افزایش بازخورد چنین کاری از صفحات فرود یا Landig Page استفاده می کنند و با استفاده از شیوه های مختلف، بازدید کننده را به این صفحه هدایت می کنند.

بگذارید یک مثال بزنم: حتما در سایت های مختلف مشاهده کرده اید که یک فایل مثل کتاب، فایل صوتی و یا یک فیلم را بصورت رایگان در سایت خود قرار داده اند که برای دانلود مجبورید یک فرم حاوی اطلاعاتی همچون اسم، ایمیل و یا شماره همراه را تکمیل و ارسال کنید. این اطلاعات برای پرورش سرنخ بکار می روند که در ادامه توضیح خواهم داد.

حدود 90% شرکت ها برای جمع آوری ایمیل های بازدیدکنندگان خود برنامه ای ندارند!

تا اینجا بازدیدکنندگانی که در سایت شما یکی از فرم های درخواستی را تکمیل نمودند و به عنوان یک سرنخ فروش (مشتری احتمالی) در سایت ثبت شده اند. حالا چطور این مشتریان احتمالی را به مشتریان بالفعل تبدیل کنیم؟!

تبدیل مشتریان احتمالی به مشتریان بالفعل سایت

تبدیل مشتریان

تا اینجا توانستیم بازدیدکنندگان را به عنوان سرنخ های فروش ثبت کنیم. اما چطور می توان این سرنخ ها را به مشتریان بالفعل خود تبدیل کنیم؟

بیایید چند آمار درباره پیگیری فروش را مطالعه نماییم:

  • خرید امری حسی است از اینرو اگر سرنخی که از وب سایت ثبت می شود را در کمتر از 5 دقیقه پیگیری نمایید 9 برابر بیشتر احتمال فروش را بالا می برید.
  • بیش از 44 درصد کارمندان پس از یکبار پیگیری سرنخ را رها می کنند اما آیا می دانستید که 80 درصد فروش های موفق نیاز به حداقل 5 پیگیری دارند؟

حال که اهمیت پیگیری را متوجه شدیم نیاز به بستری داریم که بتوانید این پیگیری ها را بطور منظم و قابل رهگیری انجام دهیم. اینجاست که متوجه نقش مهم نرم افزار CRM می شویم.

نقش نرم افزار CRM در پیگیری و ثبت اطلاعات مشتری

نرم افزار CRM با ثبت کلیه اطلاعات مشتری از بدو تولد به عنوان سرنخ، یادداشت های کارشناسان فروش، ارسال، ثبت و آرشیو کلیه مکالمات و مکاتبات با مشتری اععم از مکالمات تلفنی، ایمیل ها، نامه ها، اس ام اس ها و یا فکس ها و سیستم پیگیری رویدادها و وظایف (مثل یادآوری پیگیری ها و جلسات) شما را در پیگیری ها و رشد سرنخ کمک می نماید.

در ویدئوی زیر آموزش بخش تقویم برای یادآوری کارها را مشاهده کنید:

اما کاربرد نرم افزار CRM برای افزایش فروش سایت تنها به ثبت اطلاعات و پیگیری های آتی ختم نمی شود. مثلا در مطلبی به نقش نرم افزار CRM در سیستم سازی کسب و کار پرداختیم. از کاربردهای دیگر استفاده از نرم افزار CRM پرورش سرنخ است.

پرورش سرنخ، فرآیند هدفمندی برای تعامل با مشتریان است. در این فرآیند سعی می کنید با استفاده از اطلاعات لازم به سرنخ نشان دهید که بهترین راه حل را برای مشکل او ارائه می دهید. تمام اقداماتی که برای پیش بردن سرنخ تا مرحله مشتری شدن انجام می دهید، زیرمجموعه پرورش است.

اجازه دهید برای پی بردن به اهمیت و ارزش پرورش سرنخ فروش در میزان افزایش فروش چند آمار برایتان بازگو کنم:

  • سرنخ های پرورش یافته (مثلا با ارسال ایمیل های شخصی سازی شده) 20 درصد بیشتر از سایر سرنخ ها احتمال خرید دارند و نیز مبلغ خریدشان 47 درصد بیشتر است.
  • شرکت هایی که از فرآیندهای خودکار (مثل ارسال اس ام اس و ایمیل اتوماتیک) برای پرورش سرنخ استفاده می کنند، سرنخ های با کیفیت آن ها 451 درصد رشد بیشتری دارند.

65 درصد کسب و کارها مفهوم پرورش سرنخ را نمی دانند!

تفاوت 47 درصدی مبلغ خرید و افزایش 20 درصدی احتمال تبدیل سرنخ به مشتری بالفعل اهمیت توجه به پرورش سرنخ را به ما خاطر نشان می کند.

نقش نرم افزار CRM در پرورش سرنخ فروش سایت چیست؟

در نرم افزار CRM ابزاری تحت عنوان گردش کار یا Workflow وجود دارد که وظیفه ی خودکارسازی فرایندهای تکراری را بصورت سیستمی بر عهده دارد. در حقیقت گردش کار با پاسخ به سئوالات اگر، چه کسی و چه کاری عملی را انجام می دهد.برای درک بیشتر به مثال های زیر توجه کنید:

  • اگر سرنخ جدیدی در نرم افزار CRM ثبت شد یک رویداد پیگیری برای نیروی فروش ثبت کن و به او توسط ایمیل اطلاع بده.
  • اگر تاریخ تولد مشتری امروز بود، یک اس ام اس تبریک حاوی کوپن تخفیف برای او ارسال کن.
  • اگر مشتری فاکتوری را پرداخت کرد، یک ایمیل و اس اس تشکر برای او ارسال کن همچنین به حسابدار و مدیر فروش اطلاع بده.
  • پس از گذشت 3 روز از ثبت سرنخ، یک ایمیل حاوی وجه تمایزات محصول ارسال کن.

این ها فقط مثال های ساده ی قابلیت های استفاده از گردش کار نرم افزار CRM است.

آموزش زیر مربوط به ایجاد گردش کار در نرم افزار CRM است که می تواند به شما کمک شایانی نماید:

برای پرورش سرنخ می توان ایمیل، اس ام اس، فکس و… خودکاری توسط گردش کار آماده کنید که به چهار اصل پرورش سرنخ یعنی: آموزش، اطلاع رسانی، مشارکت و تعامل با سرنخ می انجامد را ایجاد کنید.

برای اینکه این مطلب بیش از صبر شما طولانی نگردد، از بیان مزایای دیگر استفاده از نرم افزار CRM خودداری می کنیم و در ادامه اتصال سایت وردپرسی با نرم افزار CRM پارس ویتایگر را آموزش می دهیم.

آموزش اتصال نرم افزار CRM با وردپرس

همانطور که می دانید افزونه ها به وردپرس قابلیت های بیشتری اضافه می کنند. بطور مثال وردپرس امکان ایجاد گالری تصویر را ندارد اما توسط افزونه یا همان پلاگین ها می توان قابلیت گالری را به آن اضافه نمود.

یکی از افزونه های کاربردی برای وردپرس، افزونه گراویتی فرم است. توسط این افزونه می توانید فرم هایی مانند: فرم ارتباط با ما، مشاوره، درخواست نمایندگی، ثبت سفارش، عضویت و… را در وردپرس ایجاد کنید.

افزونه گراویتی فرم را می توانید در سایت گراویتی فرم فارسی بصورت رایگان دریافت و همچون افزونه های دیگر وردپرس نصب کنید.

پس از نصب، فرم هایی که نیاز به اتصال به نرم افزار CRM دارند را ایجاد کنید و از طریق ویدئوی زیر اقدام به اتصال فرم های وردپرس به نرم افزار CRM نمایید:

حالا که اتصال وردپرس با نرم افزار CRM برقرار شد باید گردش کارهایی برای ایجاد وظایف پیگیری به نیروهای فروش، ارسال اس ام اس و ایمیل تشکر به سرنخ و گردش کارهایی برای پرورش سرنخ ایجاد کنیم.

کار نرم افزار CRM پس از تبدیل سرنخ به مشتری بالفعل تمام نخواهد شد. نرم افزار CRM بعد از خرید مشتری برای گارانتی و خدمات پس از فروش، مدیریت پروژه های مشتری، تکرار خرید و… نیز استفاده می شود.

اگر تاکنون از دیجیکالا و یا اسنپ خرید کرده باشید، متوجه این موضوع می شوید که:

آن ها با ارسال ایمیل ها و اس ام اس های ترغیب کننده، باعث متقاعد سازی مشتریان در ترغیب به خرید مجدد میشوند. یا با ارائه پیشنهادات ویژه به مشتری از ترفند فروش مکمل و بیش فروشی استفاده می کنند. از طرف دیگر مشتریانی که بیشترین خرید را انجام داده اند در دسته VIP قرار داده و امتیازات شگفت انگیزی برای آن ها در نظر می گیرند. تمام این کارها با نرم افزار CRM پارس ویتایگر قابل پیاده سازی است.

تمایل دارید نسخه دموی نرم افزار CRM را مشاهده کنید؟

مشاهده دموی نرم افزار CRM پارس ویتایگر

همین حالا بصورت کاملا رایگان، نرم افزار CRM را آزمایش کنید: استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

ثبت دیدگاه