نیاز مشتری

نیاز مشتری چیست؟ راه حل های تضمینی برای شناسایی نیاز مشتری

بررسی نیاز مشتری کار ساده ای نیست! در بسیاری از مواقع مشتریان شما نیاز کلی خود را می

بررسی نیاز مشتری کار ساده ای نیست! در بسیاری از مواقع مشتریان شما نیاز کلی خود را می دانند، اما این که دقیقا به چه ابزاری برای رسیدن به اهداف مورد نظر نیاز دارند، نه برای شما و نه حتی برای خود آنها، مشخص نیست.

گاهی چیزی که برای شما شرح می دهند ناقص یا نادرست است. احتمالا می دانید که در صورتی که نتیجه مورد نظر را از محصولات یا خدمات شما نگیرند، منجر به نارضایتی آنها خواهد شد. شاید حقیقتا اشکال از محصولات شما نباشد و این نارضایتی صرفا از عدم شناخت نیاز مشتری و ارائه ی راهکارهای نامناسب ناشی شود.

چگونه مشتریان خود را بشناسیم تا بدانیم نیاز واقعی مشتری چیست؟ شما باید با سوالات درست، به کشف نیاز مشتری بپردازید. در حقیقت، درک مفهوم نیاز مشتری فرایندی ست که باید شما آن را مدیریت کرده، و مشتری را در آن هدایت کنید. به عنوان یک مدیر یا نیروی فروش، وظیفه ی شما تنها فروختن نیست، بلکه ارائه راهکارهای ارزشمند به مشتریان ارزشمند است. به همین علت ارزیابی کیفی سرنخ ها هم اهمیت بالایی پیدا می‌کند.

تعریف نیاز مشتری چیست؟

تعریف نیاز مشتری

با مجله کسب و کار نرم افزار پارس ویتایگر هم‌گام شوید.

آیا تمایل دارید بصورت رایگان از نرم افزار CRM استفاده نمایید؟ استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

نیاز مشتری به مشکلات یا نقاط دردی از مصرف‌کننده گفته می‌شود که در تلاش برای حل یا مرتفع کردن آن هستند. معمولا ناامیدی یا عدم قطعیت پیرامون تجربیات قبلی، باعث می‌شود تا مشتری به جستجوی محصول یا خدمتی سوق داده شود تا نیازش برآورده شود. اگر کمی دقیق‌تر به این موضوع نگاه کنیم، نیاز مشتری را می‌توان به 3 دسته عمده طبقه‌بندی کرد:

• نیاز عملکردی: نیازهایی که به دستیابی بر یک راهکار یا عملکرد خاص تمرکز دارند. مشتری به راه‌حلی نیاز دارد تا با آن فعالیتی را انجام دهد.

• نیاز اجتماعی: بر درک یک محصول یا خدمت معطوف می‌شود. در حالی که این نیاز جلوی چشم مشتری نیست، می‌تواند بر تصمیم نهاییش تاثیر بگذارد.

• نیاز عاطفی: این نیاز بر حس خاصی از استفاده یک محصول یا خدمت مربوط می‌شود.

این دسته‌بندی نشان می‌دهد که درک نیاز مشتری در قدم اول، اهمیت بالایی دارد. 65 درصد مشتریان انتظار دارند که برندها و کسب‌وکارها نیازشان را کشف و درک کنند. بنابراین یافتن یک راهکار یا تجربه شخصی، اهمیت بالایی برای رقابت در بازار پیدا می‌کند. درک نیاز واقعی مشتری در همین زمان اهمیت خودش را نشان می‎‌دهد.

وقت آن رسیده است تا کسب و کارتان را متحول کنید. دانلود رایگان کتاب 103 مزیت نرم افزار CRM در کسب و کار

با درک و تشخیص نیاز مشتری، مشتریان وفادار بوجود می‌آیند. در گزارشی نشان داده شده که 91 درصد مشتریان، احتمالا پس از یک تجربه مثبت، خرید مجدد انجام می‌دهند و 71 درصد مشتریان نیز خرید مجددشان را تنها بر اساس تجربه قبلیشان از یک خرید انجام داده‌اند.

برای درک بهتر از نیاز مشتری، در نظر بگیرید هر روز حوالی ساعت 12:00 ظهر چه اتفاقی می‌افتد؟ زمانی که مردم گرسنه می‌شوند و تصمیم به خرید ناهار می‌گیرند. نوع غذا، محل رستوران و مدت زمان ارایه خدمات، همگی عواملی هستند که در تصمیم‌گیری افراد برای برآورد نیازشان تاثیر می‌گذارند.

مرتبط با این برگ از پارس ویتایگر:

  1. اصول نیاز سنجی مشتری
  2. وفاداری مشتری چیست؟
  3. راهنمای ایجاد حس ضرورت خرید در مشتری

چرا درک نیاز مشتری اهمیت دارد؟

پیش‌بینی نیاز مشتری قبل از اینکه درخواستی برای یک ویژگی داشته باشد، به خلق محصول یا راه‌حلی جدید برای رفع نیاز مشتری مبدل خواهد شد. اگر شرکتی بتواند قبل از احساس نیاز مشتری شروع به ایجاد تغییرات کند، در نهایت رشد، نوآوری و حفظ مشتری را با خود به همراه خواهد داشت.

یک شرکت مشتری مدار که واقعا به نیاز مشتری اهمیت بدهد و سعی در برآورد نیازشان داشته باشد، شاید برای شما کمی دور از دسترس بنظر برسد. این که نیاز مشتری را قبل از مطرح شدن درک کنید! یا اگر قبلا به نیاز مشتریانتان توجه زیادی نداشتید، راه دراز و پر پیچ و خمی پیش رو دارید!

اما برای درک ساده‌تر اینکه نیاز مشتری یعنی چه و چگونه نیاز مشتری را بشناسیم، در ادامه برخی از متداول‌ترین انواع نیاز مشتری را به شما توضیح خواهیم داد. این موارد اکثرا در تصمیم‌گیری برای خرید مشتری، به صف و در تعامل با هم مطرح می‌شوند.

16 مورد از متداول‌ترین نیازهای پنهان مشتری

در هر صنعت یا کسب‌وکاری، نیاز پنهان مشتری را می‌توان در 16 مورد خلاصه نمود. در دو دسته نیاز مشتری به محصول و یا به خدمات!

1- نیاز مشتری (در محصول)

• عملکرد: مشتری برای حل مشکل یا برآورده شدن خواسته‌اش به محصول یا خدمتی نیاز دارد که کار کند.

• قیمت: هر مشتری بودجه مشخصی برای خرید محصول یا سرویس دارد.

• راحتی: محصول یا سرویس شما باید عملکردی ساده برای مشتری داشته باشد.

• تجربه: استفاده از محصول یا سرویس برای مشتری باید واضح باشد و پیچیدگی خاصی نداشته باشد.

• طراحی: طراحی محصول باید بصورتی انجام شده باشد تا استفاده از آن نسبتا آسان و شهودی باشد.

• قابل اتکا: باید محصول یا سرویس در هر بار استفاده توسط مشتری کار کند و به مشکل برنخورد.

• عملکرد: بدرستی کار کند تا مشتری به هدفش دست یابد.

• کارایی: با ساده‌سازی فرآیندی زمان‌بر، کار مشتری را راحت‌تر راه بیاندازد.

• سازگاری: باید با محصولات قبلی که مشتری استفاده کرده، همخوانی و یا سازگاری داشته باشد.

2- نیاز مشتری (در خدمات)

• همدلی: زمانی که شخص با خدمات مشتری در ارتباط است، انتظار همدلی و درک دارد.

• انصاف: از قیمت‌گذاری، تا شرایط خدمات و مدت قرارداد یا استفاده، از شما انتظار انصاف دارد.

• شفافیت: مشتری از شرکت انتظار شفافیت تمام دارد. قطع سرویس، تغییر قیمت، حوادث پیش‌بینی نشده، در نهایت مشتری انتظار دارد شما در خصوص این موارد اطلاع‌رسانی نموده و شفاف عمل کنید.

• کنترل: مشتری نیاز به کنترل بر خریدش دارد. گزینه‌هایی مثل شرایط بازگرداندن محصول، تغییر اشتراک، تنظیم و تغییر شرایط همکاری در دسترسش باشد.

• تنظیمات: مشتری به گزینه‌های مختلفی از محصول یا سرویس، اشتراک و شرایط پرداخت مطابق با شرایطش نیاز دارد، تا دست بازتری در انتخاب داشته باشد.

• اطلاعات: مشتری از لحظه شروع تعامل با محصول یا سرویس شما، نیاز به اطلاعات و آموزش دارد. محتوای بلاگ، محتوای آموزشی، کاتلوگ محصول و مستندات عملکرد محصول نمونه‌هایی از اطلاعات مورد نیاز مشتری هستند.

• قابلیت دسترسی: مشتری باید با تیم خدمات و پشتیبانی به سادگی در ارتباط باشد. پس باید چندین کانال ارتباط با مشتری راه‌اندازی کنید

شناخت نیاز مشتری پیش از خرید

شناسایی نیاز مشتری چیست؟ استیو جابز جمله زیبایی در این خصوص دارد: “باید با تجربه مشتری شروع کنید و در پشت صحنه بر روی فناوریش تمرکز و کار کنید. نمی‌توانید اول با فناوری شروع کنید، بعد به دنبال بازار فروشش باشید.

یک استراتژی برای شناسایی نیاز مشتری از چند مرحله زیر تشکیل می‌شود:

1- از داده‌های موجود استفاده کنید

به احتمال زیاد از قبل، برخی از داده‌ها و اطلاعاتی از مشتری دارید، به خصوص اگر از CRM استفاده می‌کنید. همینجا بهترین مکان برای شروع جستجوی شماست. آیا نقاط درد یا مشکلاتی در صحبت با مشتریان جمع‌آوری کرده‌اید؟ آیا الگویی برای شناسایی آن وجود دارد؟ برای درک نیاز مشتری باید بررسی کنید، چه کسانی هستند، تعاملات گذشته آنها با نام تجاری شما چگونه بوده و آیا نیازهای آن‌ها را برآورده می‌کنید یا خیر؟

2- از مشتری بازخورد بگیرید

برای اینکه دریابید نیاز مشتری چیست، مستقیما به خود منبع مراجعه کنید. از ابزار نظرسنجی در سایت، از ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی، استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای شناسایی نیاز مشتری از پرسشنامه نیاز مشتری استفاده کنید.

3- همراهی در سفر مشتری

برای درک بهتر و بررسی نیاز مشتری با او در تجربه و استفاده از محصول یا خدماتتان همراه و همگام باشید. این رویکرد در کنار استفاده از فرم نیازسنجی مشتری در ارایه خدمات بهتر به مشتری ،در بهبود تجربه، حفظ و جذب مشتری کمک خواهد نمود.

4- گرفتن خوراک از تیم پشتیبانی

علاوه بر گرفتن بازخورد از مشتری، با تیم پشتیبانی مشورت و همفکری کنید. اغلب تیم پشتیبانی از اتفاقات یا نیازهایی اطلاع دارد که شاید شما به آن‌ها واقف نباشید. همچنین می‌توانند به شما توضیح دهند که مشتری در حال حاضر به چه شکل از محصول یا سرویس استفاده می‌کند و یا مشکلی دارد یا خیر.

5- بررسی رقبا

بررسی رقبا در مرحله تحقیقات بازار معمول است، اما در شناسایی نیاز مشتری هم باید در نظر گرفته شود. ممکن است بخشی از نیاز مشتریانتان با خدمات ارایه شده‌ی رقبای شما همپوشانی داشته باشد یا با بررسی و پوشش مشکلات رقبا، به درکی از اینکه نیاز مشتری در سازمان چیست، نزدیکتر شوید.

CRM پارس ویتایگر یک ابزار قدرتمند برای مدیریت فروش و بازاریابی است که با بهره‌گیری از ابزارها و ویژگی‌های مختلف و قابلیت سفارشی‌سازی آن‌ها، به مدیریت فروش، بازاریابی، جمع‌آوری داده‌ و بررسی نیاز مشتری به شما کمک خواهد نمود.

شناخت نیاز مشتری در جلسات فروش

نیاز مشتری چیست؟

نیازسنجی مشتری

همان طور که پیش تر اشاره شد، پیش از فروش، مهم ترین وظیفه ی یک نیروی فروش شناخت نیاز مشتری و ارائه مناسب ترین راه حل است. در بسیاری از موارد مناسب ترین راه حل لزوماً گران ترین مورد نیست! و متاسفانه هنوز نیروهای فروشی هستند که تلاش می کنند هر محصولی را به هر سرنخی بفروشند.

برای کسب شناخت صحیح از نیاز مشتری در جلسات تلفنی یا حضوری فروش، می توانید این سوالات را بپرسید:

  1. “اهداف کوتاه مدت و اهداف بلند مدت شما چیست؟”
  2. “این خرید برای شما چه ارزشی دارد؟ برای شرکت شما چطور؟”
  3. “شرکت شما امیدوار است تا در سال آینده در این زمینه به چه جایگاهی رسیده باشد؟”
  4. “اهداف تیم شما چطور با استراتژی دپارتمان مربوطه هماهنگ می شوند؟”
  5. “شما بزرگترین نقطه قوت خود را چه می دانید؟ نقطه ضعف چطور؟” (این سوالات معمولا در تحلیل SWOT پاسخ داده می شوند)
  6. ” شرکت شما چگونه پتانسیل محصولات یا خدمات جدید را ارزیابی می کند؟”
  7. “اکنون چه کسی مسئول کسب و کار شماست؟ چرا آن تامین کننده ی خاص را انتخاب کردید؟”
  8. “معیارهای خرید و معیارهای موفقیت شما چیست؟”
  9. ” قیمت، کیفیت و خدمات در کدام بخش اهمیت بیشتری برای شما دارد؟”
  10. “به دنبال چه سطحی از خدمات هستید؟”
  11. “بهترین ویژگی تامین کننده فعلی شما چیست؟ چه چیزی را درباره ی این تامین کننده دوست ندارید؟”
  12. “شما در شرکت هایی که با آنها کار می کنید، به دنبال چه ویژگی هایی می گردید؟”
  13. “چه چیزی ممکن است شما را به تغییر تامین کننده وادار کند؟”
  14. “کدام ویژگی های سیستم فعلی خود را دوست دارید؟ چه چیزی را تمایل دارید تغییر دهید؟”
  15. ” نیازهای شما از نظر خودتان چیست؟ هر یک از آنها چه مقدار اهمیت دارند؟”
  16. “اگر شما مسئول کل این فرایند خرید بودید، چگونه آن را ادامه می دادید؟”
  17. “در کدام انجمن های تجاری عضویت دارید؟”
  18. “چه موقع می توانیم فرایند پیاده سازی محصول/خدماتمان را شروع کنیم؟”
  19. “کدام ویژگی محصول ما موجب می شود برای خرید آن راغب باشید؟”
  20. “چه چیزی از فروش پیشین ما موجب شده است تا دوباره برای خرید به ما مراجعه کنید؟”
  21. “شما در یک تامین کننده به دنبال چه چیزی هستید؟”
  22. “بهترین نیروی فروشی که تا به حال از شرکت ما با شما در تماس بوده است، چه کسی ست؟”
  23. “اگر شما بتوانید یک چیز را در مورد سازمان خود تغییر دهید، انتخاب شما چه خواهد بود؟”
  24. “آیا شما نیز با [مشکلی رایج در صنعت مشتری را مطرح کنید] روبرو هستید؟”
  25. ” در حال حاضر چه محدودیت های زمانی در برابر شماست؟”
  26. ” بیشتر از کدام منابع می توانید استفاده کنید؟”
  27. “آیا می خواهید هزینه ها را کاهش دهید، یا در هزینه صرفه جویی کنید، یا بهره وری را افزایش دهید؟”

البته، تعدادی از این سوالات را باید با توجه به مضمون جلسه و سازمانی که با آن در تماس هستید، استفاده کنید. مسلماً ادبیات مورد استفاده با اصول مذاکرات فروش و البته پیشینه ی شما و مشتری، و شخصی که با او در حال مذاکره هستید مشخص می شود.

شناخت نیاز مشتری در جلسه با مشتریان فعلی

هدف از ارتباط با مشتریان فعلی، بیش فروشی، فروش مکمل، یا تمدید استفاده از خدمات یا محصول شماست. پس پرسیدن سوالات درست از آنها شاید حتی بیش از مشتریان جدید اهمیت داشته باشد. رضایت مشتریان فعلی و ادامه ی رابطه با آنها، یکی از موثرترین روش های برندینگ است.

اگر در مورد نکات مثبت و منفی محصولات و خدمات خود از آنها سوال نپرسید، ممکن است نارضایتی آنها خاموش مانده، افزایش یافته، و در نهایت منجر به عدم خرید مجدد از شما می شود. نگذارید چنین اتفاقی بیفتد، دلایل نارضایتی را با این سوالات پیدا و برطرف کنید:

  1. “در مقیاس یک تا ۱۰، چه مقدار از محصول ما رضایت دارید؟”
  2. “چرا این نمره را به ما دادید؟”
  3. “آیا می توانید ضعف ها یا چالش هایی را که در محصولات / خدمات ما یافتید توضیح دهید؟”
  4. ” چه چیزی را در محصول یا خدمات ما دوست دارید؟”
  5. “چقدر احتمال دارد محصول / خدمات ما را به یک دوست یا همکار معرفی کنید؟” (سنجش NPS که در شاخص های کلیدی مهم فروش به طور کامل توضیح داده شده است. این مورد میزان احتمال تبلیغات خودجوش و دهان به دهان را برای سازمان شما مشخص می کند.)
  6. “چگونه استفاده داخلی از محصول ما و قبول آن توسط کارکنان چگونه پیش رفته است؟”
  7. “آیا احساس می کنید که خدمات مشتری ارزشمندی دریافت کرده اید؟”
  8. “آیا می توانیم برای یک سال دیگر به ارائه خدمات به شما ادامه دهیم؟”
  9. “آیا امروز آماده تمدید قرارداد هستید؟” (تنها در صورتی که هفت سوال اول پاسخ مثبت داشته باشند)
  10. “اگر ما ویژگی جدید X را اضافه کنیم، به آن علاقه مند خواهید بود؟” (تلاش برای مشارکت مشتری در ایجاد محصولات جدید)

این کدام سوالات را چه زمانی بپرسیدبه جریان مکالمات و سایر شرایط بستگی دارد. اما نکته ای که باید به هر حال رعایت کنید، تک به تک پرسیدن سوالات است. هر سوال باید صرفا یک موضوع را بپرسد.

برای نمونه، مورد ۵ در بخش اول را می توان به صورت “نقاط ضعف و قوت خود را توضیح دهید” پرسید، اما هیچ گاه نباید این کار را بکنید. نقاط قوت از نقاط ضعف جدا هستند. د رحقیقت، شما راجع به دو موضوع در یک حیطه سوال می پرسید. به همین دلیل باید آنها را در دو سوال جدا مطرح کنید.

دیگران در پارس ویتایگر خوانده اند: اهمیت برندینگ و نقش آن در موفقیت کسب وکارها

روش‌های ارزیابی نیاز مشتری

به چند روش می‌توان در شناسایی موثر نیاز مشتری عمل کرد که اول از همه با پرسیدن سوال درست شروع می‌شود. ساختار تجربه چیست؟ فرصت نوآوری کجاست؟

ببین، بپرس، امتحان کن!

رئیس دانشکده بازرگانی هاروراد، سریکانت داتار، یک چارچوب و الگو را به این شکل مطرح می‌کند: “ببین، بپرس، امتحان کن!”

1- ببین!

بهترین روش برای درک اهمیت نیاز مشتری، مطالعه مخاطب است. با جمع‌آوری داده‌‎ها و مشاهدات در مورد سفر مشتری (Customer Journey) شروع کنید. این کار با سه قدم در نظر گرفتن دیدگاه مشتری در طراحی محصول یا خدمت، درک نقاط درد مشتری و طبقه‌بندی آن به نیازهای آشکار و پنهان انجام خواهد شد.
• نیاز آشکار: نقاط دردی که به سادگی قابل شناسایی هستند. چالش‌هایی که مشتریان از آن‌ها آگاه هستند و به وضوح تعریف می‌کنند.

• نیاز پنهان: تشحیص این ناامیدی‌ها و چالش‌ها دشوارتر است، بطوری که بسیاری از مشتریان، خود از وجود آن‌ها آگاهی ندارند.

این چهارچوب بویژه در شناسایی نیاز پنهان مشتری موثرتر است. چراکه این روش مستلزم مشاهده دقیق و بی‌طرفانه به نیاز مشتری است و راه‌حلی ایجاد می‌‎کند که بر نحوه ارتباط مشتری واقعی با محصول یا خدمت شما تمرکز دارد. دستاورد این فرضیات، تحقیقات کمتر از کاربر و به نوبه خود پیدا کردن راه‌حل واقعی خواهد بود.

2- بپرس!

برای کشف ایده‌ها و دیدگاه‌های جدید، سوالات بازتری از مخاطبانتان بپرسید! بجای پرسیدن سوالات انتقادی، از مخاطبتان بخواهید مشاهدات خود را در خصوص محصول یا خدمت با شما به اشتراک بگذارند. سوالاتی نظیر: “چه چیزی را در تجربه خود با محصول یا خدمات ما بیشتر دوست داشتید؟” یا “چطور ما را پیدا کردید؟”
تحقیقات را به مشتریانتان محدود نکنید. ذینفعانتان را نیز در گفتگو مشارکت دهید و نوآوری را در حول هدف مشترکتان توسعه دهید. برای مثال در جلسات توفان فکری، یک سوال نظرسنجی خاص را با خود همراه ببرید و درک تیم دانش و توسعه بازار را جویا شوید.

برای انجام تحقیقات تکمیلی، مصاحبه کنید! این روش به ساختار پیشرفته‌تری نسبت به یک پرس‌وجوی ساده نیاز دارد، اما سوالت هرگز نباید ذهن مخاطب را به سمت خاصی سوق دهد. تجربه نشان داده که پاسخ سوالات اصلی در خصوص شناسایی نیاز های مشتری، کمتر به نتایج موفقیت‌آمیز برای دست‌یافتن به نیاز پنهان مشتری و یافتن راه‌حل آن ختم شده‌اند. به همین منظور صبور باشید و نگرش مثبتی در انجام مصاحبه داشته باشید.

3- امتحان کن!

بهترین راه برای توجه به نیاز مشتری این است که آستین بالا بزنید و وارد گود شوید! همان فرآیندی که مشتری تجربه کرده را خودتان امتحان کنید! نوآوری، محصول جلسات توفان فکری و مصاحبه‌هاست، اما همدلی تنها از طریق درک تجربه مشتری بدست می‌آید.
برای مثال کارشناسان یک بیمارستان را در نظر بگیرید که قصد دارند تجربه مشتری در اورژانس را بهبود ببخشند. در اولین قدم باید همراه بیمار یا همراهانش در طی نمودن مراحل مختلف، تعامل داشته باشند.

برگزاری مصاحبه تنها ناامیدی‌ها و نقاط درد را مشخص خواهد کرد، اما برای درک نیاز مشتری، شاید نشستن در اتاق انتظار و مشاهده تعاملات بیماران و همراهان با پذیرش، فرآیندی موثرتر و کاربردی‌تر در شناختن نیازهای پنهان مشتری و بهبود آن باشد.

البته همیشه نمی‌توان تحقیقات میدانی انجام داد و اگر با موانعی روبرو شدید، از ابزار یا روش‌های تقلید و بازسازی واقعیت استفاده کنید.

تفکر طراحی؛ یک روش برای برآورده کردن نیاز مشتری

زمانی که نیاز کاربران را ارزیابی کردید، باید راهی برای برآورده کردن آن پیدا کنید. یک روش دیگر تفکر طراحی (Design Thinking)، یک ذهنیت مبتنی بر راه‌حل و انسانی‌محور است. این روش به همدلی، برای طراحی راه‌حلی نوآورانه بر اساس بینش بدست آمده نیاز دارد. این اصول را می‌توان به صورت زیر دسته‌بندی کرد:
• شفاف‌سازی: برای روشن‌ شدن یک مشکل، باید تحقیقاتی برای همدلی با مخاطب انجام داد. هدف از اینکار شناسایی نقاط درد اساسی برای یافتن راه‌حلی مناسب است.

• ایده‌پردازی: در این مرحله بر روی ایده‌پردازی تمرکز می‌کنید، تا مشکلات شناسایی شده را حل کنید. در این مرحله باید از تعصب بر محصول یا خدمت دست بکشید تا یک راهکار خلاقانه جای آن را بگیرد.

• توسعه: با بررسی راه‌حل‌های بالقوه در طول ایده پردازی، نمونه‌سازی برای تایید اثر بخشی نیاز می‌شود.

• پیاده‌سازی: مرحله نهایی، اجراست! حمایت از یک ایده توسعه‌یافته برای ارایه به سهام‌داران و پذیرش آن در سازمان.

در این الگو، برای ارزیابی و بازاریابی نیاز مشتری و شفاف‌سازی تفکر طراحی، همپوشانی‌هایی وجود دارد. هر دو نیاز به تحقیق و مشاهده دارند تا در نهایت به همدلی با مصرف‌کننده یا مشتری ختم شوند. همین تقاطع سبب شده تا بتوان از تفکر طراحی، برای توسعه نوآوری‌هایی که نیاز مشتری را مرتفع می‌کنند نیز، استفاده نمود.

الگوهای متنوع دیگری نیز وجود دارند تا هر چه بهتر نیاز مشتری را بشناسید. برای مثال مدل کانو نیاز مشتری، که در نهایت تمامی این روش‌ها به شناخت نیاز مشتری، نیاز سنجی مشتری و ایجاد نیاز در مشتری کمک خواهند نمود.

نرم‌افزار CRM پارس ویتایگر برای درک نیاز مشتری

چگونه نیاز مشتری را بشناسیم

نرم افزار CRM پارس ویتایگر با بهره‌گیری از ابزارهای مختلف مدیریت ارتباط با مشتری، فروش و بازاریابی، مثل گزارش‌گیری آماری، به شرکت‌ها و کسب‌وکارها در تجزیه و تحلیل مصرف‌کنندگان، تجزیه و تحلیل بازار، رصد رقبا و ارزیابی اثربخشی کانال‌های توزیع و درک نیاز مشتری کمک می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و همفکری در خصوص هزینه نرم افزار CRM و خدمات پلتفرم پارس ویتایگر و شرایط همکاری، با کارشناسان ما در تماس باشید و رایگان مشورت کنید!

همین حالا بصورت کاملا رایگان، نرم افزار CRM را آزمایش کنید: استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان
    1. نویسنده:

ثبت دیدگاه