30 مزیت نرم افزار CRM در کسب و کار

۳۰ مزیت استفاده از نرم افزار CRM که کسب و کار شما را متحول می کند

مزایا CRM و فواید استفاده از سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان، بیشمار است. CRM سیستمی است که قابلیت

فهرست محتوا

مزایا CRM و فواید استفاده از سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان، بیشمار است. CRM سیستمی است که قابلیت ارتقاء و بهبود ارتباط با مشتریان موجود، یافتن مشتریان بالقوه و وارد کردن مشتریان قبلی به چرخه فروش را دارد. سیستم CRM می تواند با استفاده از نرم افزاری پیاده سازی شود که به جمع آوری، سازماندهی و مدیریت اطلاعات مشتری کمک می کند. اما قبل از هرچیزی باید بدانید CRM چیست؟

پیاده سازی یک استراتژی مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM ) برای تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ مفید و باصرفه است. نرم افزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتریان) برای شرکت‌ها مزایای زیادی دارد که به افزایش کارایی و بهبود روابط با مشتریان کمک می‌کند. در ادامه به ۳۰ کاربرد مهم این نرم افزار در شرکت‌های بازرگانی اشاره می‌کنیم که می تواند ورق بازی تجارت تان را زیر رو کند:

دیگران در پارس ویتایگر خوانده‌اند:

۱. مدیریت اطلاعات مشتریان

با مجله کسب و کار نرم افزار پارس ویتایگر هم‌گام شوید.

اگر بدانید CRM چیست، پس آگاهید که این سیستم به شرکت‌ها امکان می‌دهد تا اطلاعات دقیق و به روز مشتریان را ذخیره و سازمان‌دهی کنند. از جمله اطلاعات تماس، تاریخچه خرید، نیازها و ترجیحات.

آیا تمایل دارید بصورت رایگان از نرم افزار CRM استفاده نمایید؟ استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

 

طبق تحقیقات موسسه Gartner، کمپانی‌هایی که از CRM برای مدیریت اطلاعات مشتری استفاده می‌کنند، می‌توانند تا ۱۵% افزایش فروش دست یابند.

 

۲. برقراری ارتباط مؤثرتر

با استفاده از اطلاعات موجود در CRM، شرکت‌ها می‌توانند ارتباطات خود را با مشتری بهینه‌سازی کنند تا متناسب با نیازها و ترجیحات آنها باشد.

۳. اتوماسیون فروش

اتوماسیون فرآیند‌های فروش به کمک CRM به شرکت‌ها امکان می‌دهد تا وقت خود را صرف کارهایی کنند که بیشتر نیاز به دخالت انسانی دارند.

وقت آن رسیده است تا کسب و کارتان را متحول کنید. دانلود رایگان کتاب 103 مزیت نرم افزار CRM در کسب و کار

 

به گزارش Salesforce، ۶۷% تیم‌های فروش که از اتوماسیون فروش استفاده می‌کنند، افزایش درخوری از نظر  تولید سرنخ های فروش را تجربه کرده‌اند.

 

۴. تجزیه و تحلیل داده‌ها و گزارش‌دهی

CRM امکان تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به مشتریان و فروش را فراهم می‌کند و با این کار به شرکت‌ها در درک بهتری از بازار و تنظیم استراتژی دقیق کمک می‌کند.

 

IBM معتقد است که تجزیه و تحلیل داده‌ها می‌تواند به کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان کمک کند، در واقع، تا ۱۰% بهبود در هزینه امکان پذیر است.

 

۵. مدیریت کمپین‌های بازاریابی

شرکت‌ها می‌توانند با استفاده از CRM کمپین‌های بازاریابی هدفمندی را بر اساس داده‌های مشتری اجرا کنند و اثربخشی آنها را ارزیابی نمایند.

 

طبق تحقیقات HubSpot، شرکت‌هایی که از نرم‌افزارهای مدیریت کمپین بازاریابی استفاده می‌کنند، گزارش می‌کنند که بازدهی سرمایه برای بازاریابی محتوا برای آن‌ها ۳ برابر بیشتر است.

به کمک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM )، می توانید نیازها و عملکرد مشتری خود را بشناسید، و زمان مناسب عرضه محصول خود به مشتریان را شناسایی کنید. همچنین نرم افزار CRM به شما درباره سودآورترین گروه مشتریان ایده می دهد، و با استفاده از این اطلاعات می توانید در زمان مناسب بر روی گروه های بالقوه مشابه کار کنید. با استفاده از این روش، می توانید منابع بازاریابی خود را به بهترین شکل بهینه سازی نمایید. همچنین این روش می تواند به شما کمک کند تا وقت خود را برای گروه مشتریان کمتر سودآور هدر ندهید.

آیا سازمان شما به دنبال یک نرم افزار CRM است؟ با بخش فروش و پشتیبانی ما تماس بگیرید. پارس ویتایگر به سازمان هایی از رده های سازمانی کوچک و متوسط و بزرگ نیرو می بخشد.

برای مشاهده دموی نرم افزار crm پارس ویتایگر کلیک کنید.

دیگران در مجله کسب و کار پارس ویتایگر خوانده‌اند: چه عواملی در به کارگیری crm در سازمانها موثر است؟

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۶. بهبود خدمات پشتیبانی

CRM ابزارهایی فراهم می‌آورد که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا سوالات و مشکلات مشتریان را به شیوه‌ای کارآمد پیگیری و حل کنند.

 

Service Desk Institute گزارش کرده که شرکت‌ها با استفاده از CRM و پلتفرم‌ های پشتیبانی مشتری بهینه، می‌توانند زمان پاسخگویی به مشتری را تا ۲۵% کاهش دهند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۷. افزایش وفاداری مشتریان

با فراهم‌آوردن تجربه‌ی شخصی سازی شده و متمایز برای مشتریان، CRM به شرکت‌ها کمک می‌کند تا وفاداری مشتریانشان را افزایش دهند.

 

مطالعه‌ای از Harvard Business Review نشان می‌دهد که افزایش وفاداری مشتریان تا حدود ۵% می‌تواند منجر به افزایش سود از ۲۵% تا ۹۵% شود.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۸. بهینه‌سازی فرآیندهای داخلی

دنبال کردن یک استراتژی CRM به ایجاد ارتباط بهتر در یک شرکت کمک می کند. به اشتراک گذاری داده های مشتریان بین بخش های مختلف یک شرکت به شما این امکان را می دهد تا به عنوان یک تیم کار کنید. این روش بهتر از کار کردن به عنوان یک نهاد مستقل می باشد، زیرا این روش به شما در افزایش سودآوری شرکت و ارائه خدمات بهتر به مشتریان کمک می کند.

با استفاده از CRM، شرکت‌ها می‌توانند فرآیندهای داخلی خود را تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی کنند تا کارایی عملیاتی افزایش یابد.

پژوهش‌ها از Accenture نشان می‌دهد که استفاده از ابزارهای بهینه‌سازی می‌تواند به افزایش بهره‌وری شرکت‌ها تا ۴۰% منجر شود.

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۹. مدیریت فرصت‌های فروش

CRM به کاربران کمک می‌کند تا فرصت‌های فروش را شناسایی، رتبه‌بندی و پیگیری کنند، و اطمینان حاصل کنند که هیچ فرصتی از دست نمی‌رود.

 

بر اساس تحقیقات از Aberdeen Group، سازمان‌هایی که به طور فعال مدیریت فرصت‌های فروش را دنبال می‌کنند، ۱۲.۲% بیشتر افزایش در فروش‌های سالانه را تجربه می‌کنند.

 

۱۰. همکاری بین بخشی

CRM می‌تواند به تیم‌های مختلف از جمله فروش، بازاریابی، خدمات پشتیبانی و سایر واحدهای سازمان کمک کند تا با یکدیگر همکاری داشته باشند و اطلاعات را به صورت شفاف و به روز تبادل نمایند.

 

Delloite بر اساس مطالعه‌ای گزارش داده که شرکت‌های با سطح بالای همکاری بین بخش‌ها، ۳۴% سریع‌تر به مشتری پاسخ داده و ۲۷% سریع‌تر مشکلات جدید را حل کرده‌اند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۱۱. پیش‌بینی فروش و روندها

با استفاده از داده‌های تاریخی و تجزیه و تحلیل‌های پیشرفته، CRM می‌تواند به پیش‌بینی فروش و شناسایی روندهای بازار کمک کند، که این امر به برنامه‌ریزی استراتژیک کمک می‌کند.

 

Forrester تاکید می‌کند که شرکت‌هایی که با استفاده از داده‌های بزرگ و هوش تجاری به پیش‌بینی فروش می‌پردازند، ۴۸% بیشتر از رقبا در دستیابی به اهداف فروشی خود موفق بوده‌اند.

 

۱۲. ادغام با دیگر سیستم‌ها

اکثر سیستم‌های CRM امکان ادغام با دیگر ابزارها و برنامه‌های کاربردی را دارند، به این ترتیب داده‌ها می‌توانند به راحتی بین سیستم‌ها جریان یابند و افزایش کارایی را به همراه داشته باشند.

 

مطالعاتی از Deloitte نشان می‌دهند که ادغام سیستم‌ها و بهینه‌سازی فرآیندها می‌توانند به کاهش هزینه‌های عملیاتی تا ۳۵% کمک کنند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

گزارش‌های از Capterra نشان می‌دهند که ۴۴% شرکت‌ها معتقدند ادغام CRM با سایر سیستم‌ها منجر به افزایش بهره‌وری تیم‌های فروش آن‌ها شده است.

۱۳. دسترسی آسان از موبایل و اینترنت

با وجود نسخه‌های موبایل و نسخه های تحت وب CRM‌، کاربران می‌توانند از هر مکان و در هر زمان به اطلاعات مهم دسترسی داشته باشند، که این امر موجب افزایش انعطاف‌پذیری و پاسخگویی می‌شود.

 

تحقیقات Forrester نشان داده که تیم‌های فروشی که از ابزارهای موبایلی استفاده می‌کنند، شاهد افزایش بهره‌وری تا ۵۰% بوده‌اند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۱۴. مدیریت داده‌های مالی

برخی از سیستم‌های CRM امکانی برای پیگیری تراکنش‌ها و امور مالی را فراهم می‌آورند که می‌تواند در تحلیل و مدیریت جریان نقدی کمک‌کننده باشد.

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۱۵. افزایش رضایت مشتری

با ارائه خدمات سریع‌تر، شخصی‌سازی تجربه‌ها و حل مشکلات مشتریان به صورت کارآمد، CRM نهایتاً منجر به افزایش رضایت و تقویت روابط با مشتریان می‌شود.

در واقع یکی از مهم ترین فواید استفاده از نرم افزار CRM فراهم کردن رضایت بیشتر مشتری است. با استفاده از این استراتژی، تمام عملیات شامل سرویس دهی، بازاریابی، و فروش محصولات به مشتریان به شیوه ای سازمان دهی شده و اصولی انجام می شوند. با شناخت بیشتر مسائل و مشکلات می توانید خدمات بهتری به مشتریان ارائه دهید و این امر به نوبه خود به افزایش وفاداری مشتری و کاهش نارضایتی مشتری کمک می کند. در این روش، می توانید در مورد محصولات و خدمات خود، از مشتریان بازخورد دائمی دریافت کنید. همچنین این احتمال وجود دارد که به دلیل ارائه خدمات کارآمد و رضایت بخش، مشتریان شما را به آشنایان خود معرفی کنند.

گزارشی از Zendesk نشان داده که ۵۲% مشتری‌ها پس از یک تجربه خدمات مشتری خوب، احتمال دارد که در خرید بعدی به سمت آن شرکت برگردند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۱۶. امنیت داده‌ها

امنیت داده‌های مشتریان امری حیاتی است؛ سیستم‌های CRM معمولاً دارای ویژگی‌های امنیتی پیشرفته‌ای هستند که از داده‌ها در برابر دسترسی‌های غیرمجاز محافظت می‌کنند.

۱۷. سفارشی‌سازی و قابلیت تطبیق‌پذیری

سیستم‌های CRM معمولاً قابلیت سفارشی‌سازی بالایی دارند تا بتوانند نیازهای خاص هر کسب‌وکار را برآورده کنند. این موضوع شامل ساخت فرم‌های اختصاصی، گزارش‌ها، و داشبوردها بر اساس نیاز کاربران است.

 

تحقیقات Salesforce نشان می‌دهند که ۸۹% مشتریان توجه بیشتری به شرکت‌هایی می‌کنند که پیشنهاد‌های شخصی‌سازی شده ارائه می‌دهند.

 

۱۸. بهبود فرآیندهای مدیریت زنجیره تأمین

CRM می‌تواند اطلاعات مرتبط با تأمین‌کنندگان، توزیع‌کنندگان و دیگر شرکای کسب‌وکار را مدیریت کند و به شرکت‌ها کمک نماید تا زنجیره تأمین خود را کاراتر سازند.

۱۹. کاهش هزینه‌ها

با اتوماتیک‌سازی و افزایش کارایی فرآیندها، CRM به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های مرتبط با فروش، بازاریابی و خدمات پشتیبانی را کاهش دهند.

۲۰. بهبود همکاری بین شعبه‌ها و دفاتر مختلف

CRM یک پلتفرم مرکزی برای ثبت و مدیریت داده‌های مشتریان فراهم می‌کند که به کارمندان اجازه می‌دهد تا صرف‌نظر از مکان جغرافیایی خود، به طور یکپارچه کار کنند.

۲۱. حمایت قانونی

با ثبت تمام تعاملات با مشتری در CRM، شرکت‌ها می‌توانند مستنداتی داشته باشند که در مواقع لزوم از آنها به عنوان مدرک قانونی استفاده کنند.

۲۲. کشف و حفظ مشتریان ارزشمند

CRM با تحلیل رفتار مشتری و شناسایی الگوها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا مشتریان با ارزش خود را بشناسند و راهکارهایی برای حفظ آن‌ها اتخاذ کنند.

 

بر اساس تحقیقات از Invesp، احتمال خرید مجدد مشتریان موجود ۶۰-۷۰% در مقابل ۵-۲۰% برای مشتریان جدید است. این گزارش، اهمیت حفظ مشتریان را هرچه بیشتر روشن می‌کند.

 

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۲۳. تسهیل ارتقاء محصولات و خدمات

با جمع‌آوری بازخوردهای مشتریان و تحلیل آن‌ها، CRM به شرکت‌ها در شناسایی فرصت‌هایی برای بهبود محصولات و خدمات خود کمک می‌کند.

۲۴. انعطاف‌پذیری در مقابل تغییرات بازار

CRM‌ها به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا به سرعت به تغییرات بازار و ترجیحات مشتریان واکنش نشان دهند، که این موضوع اهمیت بسیار زیادی در دنیای پویای امروز دارد.

۲۵. افزایش فرصت‌های صلیبی و فروش مکمل

CRM داده‌ها را برای شناسایی محصولات یا خدماتی که مشتریان ممکن است بر اساس خریدهای قبلی یا ترجیحات‌شان علاقه‌مند باشند، تجزیه و تحلیل می‌کند.

بیش فروشی و فروش مکمل چیست؟

۲۶. مدیریت ریسک مشتریان

با ارزیابی تعاملات و تاریخچه خرید مشتریان، سیستم‌های CRM می‌توانند به شناسایی و مدیریت ریسک‌های مرتبط با اعتبار و پرداخت مشتری کمک کنند.

۲۷. تقویت عملکرد پرسنل دورکار

امکان دسترسی از راه دور به CRM به تیم‌های دورکار امکان می‌دهد تا کارایی بالایی داشته باشند و تعاملات مشتری را به صورت هماهنگ انجام دهند.

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۲۸. کاهش وابستگی به کارکنان خاص

با ذخیره اطلاعات و دانش در CRM، شرکت‌ها کمتر به کارکنان باتجربه خود وابسته هستند، که این امر به کاهش ریسک ناشی از ترک کارکنان و انتقال دانش آن‌ها کمک می‌کند.

۲۹. افزایش مشارکت مشتری

CRM به شرکت‌ها امکان می‌دهد به صورت فعال با مشتریان در تعامل باشند و از طریق نظرسنجی‌ها، کمپین‌های وفاداری و دیگر روش‌ها مشارکت مشتریان را افزایش دهند.

شاید این مطالب نیز برای شما مفید باشد:

۳۰. تسهیل روند ادغام و تحصیل کسب‌وکارها

در زمان خرید یا ادغام شرکت‌ها، CRM می‌تواند نقش کلیدی در یکپارچه‌سازی داده‌ها و فرآیندهای کسب‌وکار ایفا کند.

 31. افزایش درآمد از طریق افزایش مشتری توسط نرم افزار CRM

با استفاده از استراتژی CRM برای کسب و کارتان، می توانید درآمد شرکت خود را تا حد زیادی افزایش دهید. با استفاده از جمع آوری داده ها می توانید کمپین های بازاریابی را به شیوه ای کارآمدتر به مردم معرفی کنید. به کمک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM ) پارس ویتایگر می توانید تضمین کنید که از طریق تبلیغ محصول نه تنها افرادی که قبلا از شما خرید می کردند را دارید، بلکه مجموعه جدید و متفاوتی از مشتریان به دست می آورید، و در نتیجه درآمد شما از طریق افزایش مشتری به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

 32. افزایش بیش فروشی (upselling) و فروش مکمل (cross-selling )

شرکت ها هزینه ی زیادی را در سیستم ها عمدتا در قالب سیستم های CRM برای مدیریت و نگهداری مشتریان صرف می کنند این در حالیست که حدود ۵۵٪ از پروژه های CRM با شکست روبرو می شوند. صرف نظر از موفقیت یا شکستی که حاصل می شود، شرکت ها از سیستم های CRM و فن آوری های مرتبط برای مشتری-محورتر شدن فرآیند های کسب و کار خود استفاده می کنند. شرکت های مشتری-محور توانایی جمع آوری و شخصی سازی اطلاعات را برای تک تک مشتریان دارند. نرم افزار سی آر ام کسب و کار را قادر می سازد تا با توجه به نیازهای خاص مشتریان، آنها را مطلع ساخته و خدمات خود را ارائه دهند. سیستم های CRM سه نوع قابلیت اصلی دارند: عملیاتی، تحلیلی و همکاری.
قابلیت عملیاتی به کاربران سی آر ام و بالاخص مدیر سیستم برای انجام کارهای فروش و بازاریابی، مانند ایجاد و پیگیری سرنخ ها، ایجاد فرصت فروش، ثبت اقلام یا خدمات فروخته شده، ثبت عملکرد کارکنان شرکت، و غیره، کمک می نماید.
قابلیت تحلیلی به کاربران سی آر ام و بالاخص مدیر سیستم اجازه ی تحلیل داده های موجود و نتیجه گیری درباره ی روند فروش، عملکرد کارکنان، میزان موفقیت کمپین های بازاریابی و تبلیغاتی، و کلیه ی موارد ثبت شده در سیستم را می دهد. برای نمونه، قیف فروش اطلاعات کاربردی فروش را برای هر کارمند فروش یا کل سرنخ های موجود ارائه می دهد. تحلیل این قیف تمامی اطلاعات لازم درباره ی روند فروش و میزان موفقیت استراتژی ها را در اختیار مدیر فروش می گذارد.
قابلیت همکاری سیستم های CRM وسیله ای است برای تعامل با مشتریان در بازاریابی تعاملی. بازاریابی تعاملی جذب، حفظ و توسعه روابط مشتری است. بازاریابی تعاملی نیاز به درک عمیق و شخصی از نیازها و خصوصیات مشتری دارد، چیزی که صنایع خدمات محور به دلیل تعاملات شخصی با مشتریان بستر بسیار مناسبی برای آن دارند.
برای مثال، می توان از یادداشت ها و نظرات کاربران ذخیره شده در CRM یک شرکت برای پیش بینی مشتریانی که احتمالا پاسخ مثبت به فروش مکمل می دهند استفاده کرد. محققان زیادی معتقدند که شرکت ها می توانند سود خود را با شناسایی و تغییر روش های بازاریابی بسته به گروه های مختلف مشتری خود افزایش دهند.

یک سیستم CRM امکان استفاده از فرایند بیش فروشی را فراهم می کند. در این روش شما با شناسایی نیاز مشتری، وی را متقاعد به خرید  محصولات دیگر با قیمت بالاتر می کنید. این استراتژی همچنین امکان فروش مکمل را فراهم می کند که روشی برای ارائه محصولات جانبی به مشتریانی است که قبلا خرید داشته اند. این روش از طریق تعامل با مشتریان و دریافت ایده درباره خواسته ها، نیاز ها و شیوه های خرید آنها انجام می شود. در نهایت، جزئیات به دست آمده در پایگاه داده مرکزی ذخیره می شود و در دسترس تمام مدیران اجرایی شرکت قرار می گیرد. بدین ترتیب، هرگاه فرصتی پیدا شود، مدیران اجرایی می توانند محصولات خود را به گونه ای برای مشتریان تبلیغ کنند که موجب افزایش بیش فروشی و فروش مکمل شود.

معرفی نرم افزار CRM پارس ویتایگر

نرم افزار CRM پارس ویتایگر یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری متن باز و تحت وب است. در ادامه به برخی از مزایای خاص نرم افزار پارس ویتایگر که ناشی از هسته متن باز و تحت وب بودن آن است، اشاره می کنیم:

 

  • قابلیت سفارشی سازی: پارس ویتایگر به دلیل هسته متن باز خود، قابلیت سفارشی سازی بالایی دارد. این امر به کسب و کارها کمک می کند تا نرم افزار را متناسب با نیازهای خاص خود تنظیم کنند.
  • صرفه جویی در هزینه: پارس ویتایگر یک نرم افزار تحت وب است که هم می توان نرم افزار را روی یک هاست اینترنتی و یا لوکال نصب و نگهداری می شود. این امر باعث صرفه جویی در هزینه های کسب و کار می شود.
  • امنیت: پارس ویتایگر از آخرین فناوری های امنیتی استفاده می کند تا اطلاعات مشتریان را در برابر دسترسی غیرمجاز محافظت کند.

 

در مجموع، نرم افزار CRM پارس ویتایگر یک ابزار قدرتمند و انعطاف پذیر است که می تواند مزایای متعددی برای کسب و کارها داشته باشد. برای مشاهده دموی آنلاین نرم افزار CRM پارس ویتایگر اینجا کلیک کنید.

نتیجه گیری

نرم افزارهای CRM برای شرکت‌ها به‌عنوان یک مرکز یکپارچه برای ذخیره‌سازی، تجزیه‌وتحلیل و مدیریت اطلاعات مشتریان عمل می‌کنند. استفاده از این سیستم‌ها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا به صورت جامع و دقیق و با رویکردی مشتری‌محور در روابط تجاری، بازدهی بیشتری داشته باشند. تعاملات با مشتری، فروش‌، بازاریابی، خدمات پس از فروش و همکاری بین بخش‌های مختلف، تماماً از طریق CRM بهینه‌سازی و هماهنگ می‌شوند.

همچنین، این سیستم‌ها قابلیت انعطاف‌پذیری و واکنش سریع به تغییرات بازار را فراهم می‌آورند و به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهند که با استفاده از اطلاعات دقیق و به‌موقع، تصمیم‌گیری‌های استراتژیکی انجام دهند. CRM با کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی عملیاتی، رضایت مشتریان را بهبود بخشیده و به حفظ مشتریان کنونی و جذب مشتریان جدید کمک می‌کند.

در نتیجه، استفاده از CRM نه تنها برای بقا بلکه برای رشد پایدار کسب‌وکارهای در اقتصاد متحول امروز امری ضروری است. شرکت‌ها که سیستم‌های CRM را به کار می‌گیرند، به مزیت رقابتی دست یافته و می‌توانند در بازارهای پویای کنونی به موفقیت پایدار دست یابند. در این بین فواید شخصی سازی CRM نیز بسیار حائز اهمیت است.

همین حالا بصورت کاملا رایگان، نرم افزار CRM را آزمایش کنید: استفاده از نرم افزار CRM بصورت رایگان

ثبت دیدگاه